• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Hastanesine Gidenler

pakintos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
79
27
103
40
merhaba arkadaşlar ben ank.zekai tahir burak hastanesinde infertilite tedavisine başlamayı düşünüyorum nasip olursa bu ay. bu hastanede böyle tedavi görenler varsa hastane doktorlar nasıl bana yardımcı olurmusunuz? önereceğiniz doktorlar varsa paylaşırmısınız? başka bir hastane varsa ankarada ve yalnız bayan doktor arıyorum. şimdiden teşekkür ediyorum acil cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben ank.zekai tahir burak hastanesinde infertilite tedavisine başlamayı düşünüyorum nasip olursa bu ay. bu hastanede böyle tedavi görenler varsa hastane doktorlar nasıl bana yardımcı olurmusunuz? önereceğiniz doktorlar varsa paylaşırmısınız? başka bir hastane varsa ankarada ve yalnız bayan doktor arıyorum. şimdiden teşekkür ediyorum acil cevaplarınızı bekliyorum.
canım bence hemen git tedavine başla. ben de ağustosta gitmiştim. aşılama yapıldı.tutmadı ama tahlil sonucu verilen tedavi sonuç verdi. şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim. 9 yıllık evliyim. henüz bebişim yok. bu 5. hamileliğim. önce hacettepeye gidiyordum. 3 yılımı yedi hacettepe. çok basit bir testi yapmamışlar. zekai tahire sadece 1 kez gittim ve hamiş oldum. orada yapılacak işlemler, tahliller hep standart. doktor seçilmiyor. ultrason başka, operasyon başka, sonuca bakan başka. dosyan yeterli oluyor. bazı ilaçlar için rapor gerekir. rapor çıkarmazsan iğneyi kendin almak zorunda kalırsın. ben raporumu çıkartmıştım. aşılama için sadece kanülü kendin alıyorsun o da 20 ytl falan. bana trombofili tahlili yaptılar. kanda trombofili çıktı. 3 aylık tedavi önerdiler. bu ay tam 3 ay olmuştu hemen hamile kaldım. İnşallah sende mutlu sona ulaşırsın.

bende oraya gidiyorum ve çok memnunum ama ayrıca doktorumun muayenehanesine gidiyorum çok ilgililer eğer öle bir durumun varsa benim gibi yap derim.

bende oraya gidiyorum ve çok memnunum ama ayrıca doktorumun muayenehanesine gidiyorum çok ilgililer eğer öle bir durumun varsa benim gibi yap derim.

teşekkür ederim canım bende senin gibi düşünüyorum fakat ben bayan dr. istiyorum. hastanenin kalabalık olduğunu duyuyorum çok sıra vs. oluyormuş. senin dr.kim muayenesi nerde bana yardımcı olurmusun ne gibi işlemler yapıyorlar. ücreti nekadar yardımcı olursan sevinirim!
fisfisfis

teşekkür ederim canım bende senin gibi düşünüyorum fakat ben bayan dr. istiyorum. hastanenin kalabalık olduğunu duyuyorum çok sıra vs. oluyormuş. senin dr.kim muayenesi nerde bana yardımcı olurmusun ne gibi işlemler yapıyorlar. ücreti nekadar yardımcı olursan sevinirim!
fisfisfis

canım benim bir arkadaşım zekai tahirin doktoru berna karayalçın'a gitti, çok memnundu, ayrıca doğum sırasında da bu berna hocanın hastası diye çok güzel igilenildiğini söyledi, sezaryen oldu berna hanım kendi girmiş, ama o da özeline gidiyordu, 120 lira veriyordu galiba, düşünürsen araştır derim ben.

ha bir d ebahsettiğim doktor, özellikle yumurtlama bozuklukları üzerine ihtisas yapmış, yani infertilite uzmanı...

ha bir d ebahsettiğim doktor, özellikle yumurtlama bozuklukları üzerine ihtisas yapmış, yani infertilite uzmanı...

teşekkür ederim canım bana dr. hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisin? ben direkt olarak o dr. randevu alabiliyormuyum? yoksa ilk önce muaynesine mi gidicem? muayenesi varsa nerde? sana zahmet olacak ama acil dr. bulup gitmem gerek bu yüzden çok erteledim. yardımcı olursan çok sevinirim
CADIARZU

Canım ben gittim zekai tahire ve memnun kaldım hertürlü tahlılı orada yapıyolar zaten arastırma hastanesi
bence hiç tereddüt etmeden git evet kalabalık bi hastane sıra bekliyosun ama sonucta gebe kalıyosun 2 ay yada 3 ay yada 4 ay bekliyosun ama kendini dr eline bırak sakın streste yapma bak bu cok öenmli sakın stres yapma stres yaparsan değerlerin yüksek cıkar buda tedavvini geciktirir
ilk gitiğinde eşinle git ve adetinin üçüncü günü git zaten dr eşin buradamı diye sporacaktır eşleri beraber alıyolar tedaviye
eşinden sperm isteyeceklers endende bi kaç kan testi ve prosedur gereği rahim filmi istiyolar onu yaptırmadan asılama yada tüp bebek yaptıraıyosun yada tedavine başlayamıyosun benden sana tavsiye sakın stresyapma ve olacağına inanarak git gebe kalacağım diyerek git inanç çok önemli ben tam 5 ay hiç yorulmadan usanmadan gittim ilk zamanlar cok stres yapıyodum korkuyodum rahim filminden falan ama hiç korkulacak bir sey yokmus okadar normalmiş kiiii kendini kasmassan ve dr lara yardımcı olursan dr larda sana yardımcı olyo hemde cok fazla inan bana ve bian evvel git tedavini yaptır
eşin olmadan tedaviye almazlar seni
sana bi dosya cıkaracaklar dosyanda oradaki dolapta duracak numarasını kaydet diger bi gittiğinde o numarayla bulurlar dosyanı sabah erken saatte gitki hiç bi aksaklık olmadamn hallet işlerini ve aç karnına git

bende o hastaneye gitmeyi düşünüyorum.ama direk adetliyken gidecem.o durumda sadece kanmı alıyolar yoksa muayene yada rahim filmi falanda isitiyolarmı

bana da tavsiye edildi ama tam bi bilgim yok hatta hiç bilgim yok diyebilirim
olanlar varsa paylaşsınlar lütfen........

merhaba arkadaşlar biz özel bir hast.tüp bebek yaptırdık ilk denememizde başarılı olduk ve şu an 17 haftalık ikiz hamileyim ve doğumumu zekai tahir burak hast.düşünüyorum bana hast hakkında bilgi verebilirmisiniz doktorlarla ilgili ve renkli ultrasonada orada girmeyi düşünüyorum bilgisi olanlar varsa lütfen benimle paylaşsın şimdiden teşekkürler sizlerede kolay gelsin ALLAH yardımcınız olsun.

arkadaşlar bende zekai tahire gidiyorum ilk tüp bebek denemesi için bekliyorum adet tarihim hast. tatil olmasına denk geldi. dr.um muammer aydoğan (klinişk şefi tüp bebek bölümünün) çok ilgili, alakalı bir dr. şimdiye kadar hastalığımla ilgili bilgi veren aydınlatan bir dr. olmamıştı. hastanede yardımcı oluyorlar ama işleyen bir prosedür var gerekli olan bütün tahlil ve tetkikleri yapıyorlar tabi bu durumda sıra beklemek zorunda kalıyorsunuz ama hocanın hastası olduğunuzu söylediğinizde öncelik tanıyorlar. ankarada gitmediğim görüşmediğim merkez dr. çok az 4 aşılama denemem var 3.sü tutmuştu yine ztb nin doktoruydu 25. haftada sonlandı ikiz gebeliğim :( 4. denemeyi ve ilk 2 denemeyi başka yerlerde yaptırdık hep dr. hatası yüzünden bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım maddi manevi çok yorulduk yine ztbye başladım ve memnunum ekimde tüp bebek için start vereceğiz hayırlısı artık.doğumumuda ztb de yaptım çok memnun kaldım işlerini iyi yapıyorlar sadece kalabalık ama hiç anlatıldığı gibi değil... riskli gebelik bölümünde 10 gün kadar yattım ve dr.um yoktu sıradan vatandaş olarak hiç bir kötü muameleyle karşılaşmadım ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar, 1 yıldır bebğim olmadı., geçen hafta z. tahir burak'a gittim. memnun kaldım :)) adetimin 2. günü gitmiştim, kan aldılar, alttan ultrasonla baktılar, eşime sperm testi yaptılar, 15'inde de rahim filmi için gitcem, sonuçları alıp göstercem doktora. devlet memuru olduğum için şimdiye kadar cebimden 5 kuruş çıkmadı. bakalım rahim filmine para ödeyecek miyim.

yaşadıklarımı buraya sıcağı sıcağına özetledim ki belki birilerine yardımcı olabilirim diye .

selam kızlar
perşembe günü ztb de rahim filmi çektiricem ama korkuyorum :53:

o hastaneye daha önce hiç gitmedim rahim filmi nasıl çekiliyo uzun ve ağrılı bi işlem mi filmi çekenler bayan mı sonuç hemen çıkıyomu bide ben sgklıyım ne kadar ücret ödeniyo bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz?

selam kızlar
perşembe günü ztb de rahim filmi çektiricem ama korkuyorum :53:

o hastaneye daha önce hiç gitmedim rahim filmi nasıl çekiliyo uzun ve ağrılı bi işlem mi filmi çekenler bayan mı sonuç hemen çıkıyomu bide ben sgklıyım ne kadar ücret ödeniyo bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz?

ben geçen yıl ZHB hastanesinde rahim filmi çektirdim kesinlikle çok basit bi işlem çok az bi ağrı oluyo ama dayanılmıcak bi ağrı değil ve sadece 2 sürüyo

Back
X