Ankara'daki muhteşem falcı

Damlaaa06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
2
3
6
31
Kızlar merhaba yazsam mı yazmasam mı bilemedim aslında çok inandığım yada ilgilendiğim bir konu değil ama ankarada önüne gelen fal bakar olmuş bu yüzden buraya üye olup yazmak istedim. Geçen ay kızılayda sezer adında bir falcıyla tanıştım adam ilk baktığında beni resmen masada titretti çok şaşırdım bu kadar nokta atışı yapması resmen mucize

Evet aynı sezer beye baktırmışız. Gerçekten Ankara’da çok fazla falcıya gittim turuncu cafe olsun başka fal cafeler olsun sezer bey gibisini görmedim Güler yüzlülüğüyle zaten enerjinizi hemen toplamanıza yardımcı oluyor. Geçmişte kendime söyleyemediğim herşeyi söyledi. Gelecek ile ilgili de çok güzel kehanetleri oldu 1 tanesi nokta atışı diğer ikisi şuan beklemede onlar da olduktan sonra burayı tekrar güncelleyim

Titretti mi?

Bu sezer beyo nerede bulabiriz?

Hangi cafede acaba söyleyebilir misiniz?

turuncuda her falcı değilde bir iki tanesi baya iyi ya benimle ilgili çok şey bildi. Ama falcıyı iyi seçmek lazım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…