- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
-
- Konu Sahibi biberdolma
biber iş görüşmen ne alemdeeeeeeeeee??????????
hafta başına kaldı cicim dediğim gibi marmelatıda arayamadım daha öveçlerden kızılaya yürüme azminde bulunduk çok iyi geldi ama yordu biraz keyifliydi bihayli ...dinleniyom sırt üstü kalkınca arayayım bari
beni aradı bende söledim durumunu ptesi kaldıgını... bu soğukda kayışımı kopardınızda yürüdünüz? tutum deme zatürre olmazsınız inşşş...
yeniyıldan haber veriyorummm , hiç bir değişiklik yok....
Sen öyle san,ne değişiklikler var neeee...
Hamileyim...
Yeni yıl bana bir mucize ile geldi...
Rabbim sağlıklı,eli ayağı düzgün olmasını nasip etsin...
ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM TARİFİ İMKANSIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
biberrr işin hayırlı ugurlu olsun inşallah... senide kaybettik
teşekkür ederim lagrimambeni kaybetmediniz ayol o nasıl laf
Sen öyle san,ne değişiklikler var neeee...
Hamileyim...
Yeni yıl bana bir mucize ile geldi...
Rabbim sağlıklı,eli ayağı düzgün olmasını nasip etsin...
ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM TARİFİ İMKANSIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
saykopat merak ettim nerdesinnnnnnnn kaç zamandır?
anaaaam süper ya çok güzel bi hediye olmuş bu size
hadi gözünüz aydın kucağına aldığın günlere tez zamanda kavuştursun Allah'ım
hayırlı evlat olur inşallah
ya canım sorma valla yeni yıl için öncesinde hazırlık filan oldu ev çok kalabalıktı akrabalar doluştuk bizde. bi de bursadan arkadaşım geldi yatılı.onunla vakit geçiriyoruz sürekli internete girmiyorum pek bende o yüzden. şimdi fırsat buldum birazcıkaklımdaydınız noluyo ne bitiyo filan diye anca geliverdim de daha misafirim var ama bi süre daha belki gecikmeli anca gelirim topiğimizze
bu arada biberdolma canım çok sevindim senin de işin hayırlı olsuuuuuun darısı bana inşallaah
iyi geceler tatlı uykular Ankara hatunları görüşenzi
Teşekkür ederim canım,ama çok halsizim,sürekli uyumak istiyorum...Daha çok minik 4 haftalık 15 gün sonra rabbim izin verirse kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz:)Çok heyecanlıyım 16 Ocak bir an önce gelsin...
Teşekkür ederim canım,ama çok halsizim,sürekli uyumak istiyorum...Daha çok minik 4 haftalık 15 gün sonra rabbim izin verirse kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz:)Çok heyecanlıyım 16 Ocak bir an önce gelsin...
bebişin yan etkileri oluyo tabi. ufacık daha ya Allahım çok süper bi şey olsa gerek hissettiğin şu duygu
lagrima'nın bebişle birlikte 2 tane yeğenimiz olacak toplamda desenize Allah bağışlasın
gerçi benim 1 tane yeğenim var 2.si de 1 ay sonra gelecek. sizinkilerle birlikte 4 olur
ohh ohh maşallahh sende baaya yigen bollugu var gttimi arkadaşın? bu arada bu topiğe gelen cok olmadıgından diğer topiğe de gir arada halloldu sayılır o muhabbetler.. ve senin no siliniş telimden yada kaydetmemişmiydim hatırmaıyorum..