- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
-
- Konu Sahibi biberdolma
seker bluemonn nun kendi orgu topigide
atraksiyon satasti sonra onlar satasirken canim sikildiiiii
diye mesaj yazdim diye yagmurluk konu disi mesaj diye ban verdi hemde 5 gun du yaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi bakalim..
ne yaptiniz toplanabildinizmi ankarda....
oyh kıyamam 5 gün ayrı mı kaldın basit sebepten imiş bide
he valla bende itraz mesaji gonderdim bana ceavp gelmis sus yoksa tamamen uyeligini iptal ederim diye
bende yazdim yine durmadim ama...
keşke benimde üyeliğimi iptal etseler
ouyh hoşgeldin günaydınnoliyiiiiiiii burdaaaaaaaaaa
neden iptal etsinleR?? ne olduuuu
ouyh hoşgeldin günaydın
ay aman sıkıldım valla ya tat vermemeye başladı iyice
siz hoşgeldiniz ben sabah 9 dan eri buralardayım.. bi süre girme buralara sonra girdiğind eyeni gibi geliyor ben arada yapıyorum..yada git bi topiğe kapışkafadan 1 hafta ban
güzel fikir zaten işe girersem bulaşamam =))
daha gitmedinmi görüşmeye? ne zaman gideceksin? seninki ile konustunmu? ben bizimkilerle konustum senden haber bekliyoruz.
gidicez benimkiyle beraber öğleden sonra ...haber veriyorum öyleyse
Yaşamı seviyor musunuz?Öyleyse zamanı harcamayın,çünkü yaşamın yapıldığı madde zamandır.2012 yılının her anını sevdiklerinizle dolu dolu,sağlıklı,bereketli,mutlu,huzurlu,bol kahkaha dolu,neşe dolu,sevinç dolu,heyecan dolu,depremsiz,terörsüz geçirmeniz dileklerimle...
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
nbr cnm? amma geldin? akşama yaptınızmı plan? seninle konusmamız lazım ..
iyi ne olsun,uyandım kahvaltı ettim,duş aldım bugünde kızılay'a gideceğiz işlerimiz var...akşama plan yok evdeyiz...ne konuşacağız?arayayım mı seni?
Ne güzel Buluşmuşsunuz, Allah dostluğunuzu daim etsin, Bende 2012 haziran gelini olarak 6 ay sonra ankarada yaşamaya başlicam aslende ankaralıyım, İnşallah seneye aranıza bende dahil olurum:) Kabul ederseniz tabiiiiiikiiiiii:26::26:Hepinize iyi seneler...