Ankara'daki KadınlarKulübü Ekibi

Sevgili 2012..., Zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git, Bir varmış bir yokmuş yapma,istikrarlı ol,akıllı ol,delikanlı ol,sağlam ol, Bir verip iki alma,insanın canını sıkma,çileden çıkartma,yorma,bozma,üzme,ağlatma, İfade zorluğu yaşatma,kötü,çıkarcı,menfaatçi,yalancı insanlarla karşılaştırma, ...Küçük oyunlar oynama,ayrılıklar katma.. Şunun şurasında 365 gün ömrün var,tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git. Tüm sevdiklerimle beraber sağlıklı, mutlu,huzurlu,bereketli bir yıl olarak gel ve öyle de git...
iyi yıllarrrrrrrrrrrrrrrrr cümleten:KK1:

Yaşamı seviyor musunuz?Öyleyse zamanı harcamayın,çünkü yaşamın yapıldığı madde zamandır.2012 yılının her anını sevdiklerinizle dolu dolu,sağlıklı,bereketli,mutlu,huzurlu,bol kahkaha dolu,neşe dolu,sevinç dolu,heyecan dolu,depremsiz,terörsüz geçirmeniz dileklerimle...
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN:KK16:

Yaşamı seviyor musunuz?Öyleyse zamanı harcamayın,çünkü yaşamın yapıldığı madde zamandır.2012 yılının her anını sevdiklerinizle dolu dolu,sağlıklı,bereketli,mutlu,huzurlu,bol kahkaha dolu,neşe dolu,sevinç dolu,heyecan dolu,depremsiz,terörsüz geçirmeniz dileklerimle...
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN:KK16:

nbr cnm? amma geldin? akşama yaptınızmı plan? seninle konusmamız lazım ..

iyi ne olsun,uyandım kahvaltı ettim,duş aldım bugünde kızılay'a gideceğiz işlerimiz var...akşama plan yok evdeyiz...ne konuşacağız?arayayım mı seni?

hee halledin işlerinizi bakalım.. biberlerle plan olmadımı? neyse hayırlısıen iyisi evde oturmak ohhh misss... ara müsaitsen.

Ne güzel Buluşmuşsunuz, Allah dostluğunuzu daim etsin, Bende 2012 haziran gelini olarak 6 ay sonra ankarada yaşamaya başlicam aslende ankaralıyım, İnşallah seneye aranıza bende dahil olurum:) Kabul ederseniz tabiiiiiikiiiiii:26::26:Hepinize iyi seneler...:KK16::KK16::KK16:

Ne güzel Buluşmuşsunuz, Allah dostluğunuzu daim etsin, Bende 2012 haziran gelini olarak 6 ay sonra ankarada yaşamaya başlicam aslende ankaralıyım, İnşallah seneye aranıza bende dahil olurum:) Kabul ederseniz tabiiiiiikiiiiii:26::26:Hepinize iyi seneler...:KK16::KK16::KK16:

aminnn... gel gel senide bekleriz..amadaha baya var gelmene :KK1:

X