Ankara'daki KadınlarKulübü Ekibi

hadibakalım inşallah kızlar bana biraz kendinizden bahsedermisiniz

ben muhtar olarak kendimden ve bildiklerimden bahsedeyim.
26.5 yasındayım 6 aylık hamileyim.. inşallah bir oğlum olacak nisanda.. yenimahalle de oturuyorum.. 2009 da evlendim.. anadolu üniv 3 den terkim.. ankara enstitüsü grafik fotografcılık mezunuyumm.. hamile kalmadan 3 ay öncesinde ayrıldım o gün bugündür işsizim..

marmelat yeni evli 2 ay falandır Ankara da. istanbul dan gelin geldi 27 yasında üni mezunu işsiz.. yenimahallede oturuyor.

biberdolma evli mersinden geldi 27yasında suan için işsiz ctesi işi olabilri inş :) demetevlerde oturuyor.

saykopat üni mezunu sevgilisi var 23 yasında :) eryamanda oturuyor.
detayları kendileri yazar

Son düzenleme:

memnun oldummmmmm kendi adıma... ewet sizin oralar öğrenci.. benim eşimde erzurumlu. bizimle tanısırsan birbirimizden hoşlanırsak hoş sohbet muhabbet olur işte..
hı unutmusum ben ankaralıyım

ALLAH mustakını versin senin herkesi tanıtmışsın:)
Seni topiklerin başbakanı ilan ediyorum

tsk sağol biraz uzak yerlerimiz ama olsun.. bende bilgisayar teknolojileri programlama mezunuyum.. eşim çalışmamıı istemiyo.. bende bebiiiş düşünüyorum.. tabi kiloları verdikten sonra

benim eşimde istemiyorr.. canıma minnet kaç kilosunda vermen lazım? bebişi yenimi düşünmeye başladınız?
tsk sağol biraz uzak yerlerimiz ama olsun.. bende bilgisayar teknolojileri programlama mezunuyum.. eşim çalışmamıı istemiyo.. bende bebiiiş düşünüyorum.. tabi kiloları verdikten sonra

öptm cnm... bişi istiyormusun?
Kızlar ben kaçar,herkese iyi akşamlar...
Yarın görüşmek üzere...

memnun oldummmmmm kendi adıma... ewet sizin oralar öğrenci.. benim eşimde erzurumlu. bizimle tanısırsan birbirimizden hoşlanırsak hoş sohbet muhabbet olur işte.. hı unutmusum ben ankaralıyım
eşin erzurumun neresinden kız akraba çıkarız belkii:)

benim eşimde istemiyorr.. canıma minnet kaç kilosunda vermen lazım? bebişi yenimi düşünmeye başladınız?
79 kiloydum şimdi 72.. 60 a inicem boy 161.. 3 aydır bebiş düşünüyoruz ama bi gelişme yok .... haftaya gidicem kadın doğuma

hı hı sorma ama tahmin etmiştim neyse bugün geleceksin değil mi çaya?
mesajmı aldın yoksa sende

valla hiç gitmemişgörmemiş eşim erzurumu kütüğümüzde yazıyor çamlıalan köyü diye. amadoğma büyüme ankaralıyız . eşim yurtta büyüdüğünden kendisülalesini bile bilmiyor..
eşin erzurumun neresinden kız akraba çıkarız belkii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…