- 11 Ocak 2009
- 6.166
- 98
- 39
-
- Konu Sahibi biberdolma
hadibakalım inşallah kızlar bana biraz kendinizden bahsedermisiniz
benim adım saliha 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim... aslen erzurumluyum.. kurtuluşta oturuyorum.. çocuk yok.. diyet yapıyorum bu aralarçalışmıyorum.. burada akrabamız yok eşiminde benimde.. e evde olunca çevrede edinemedim oturduğum yerde genelde öğrenciler ve ileri yaştaki insanlar çoğunlukta.. onlarlada takılıyorum ama bi yere kadar
ben muhtar olarak kendimden ve bildiklerimden bahsedeyim.
26.5 yasındayım 6 aylık hamileyim.. inşallah bir oğlum olacak nisanda.. yenimahalle de oturuyorum.. 2009 da evlendim.. anadolu üniv 3 den terkim.. ankara enstitüsü grafik fotografcılık mezunuyumm.. hamile kalmadan 3 ay öncesinde ayrıldım o gün bugündür işsizim..
marmelat yeni evli 2 ay falandır Ankara da. istanbul dan gelin geldi 27 yasında üni mezunu işsiz.. yenimahallede oturuyor.
biberdolma evli mersinden geldi 27yasında suan için işsiz ctesi işi olabilri inş :) demetevlerde oturuyor.
saykopat üni mezunu sevgilisi var 23 yasında :) eryamanda oturuyor.
detayları kendileri yazar
ALLAH mustakını versin senin herkesi tanıtmışsın:)
Seni topiklerin başbakanı ilan ediyorum
tsk sağol biraz uzak yerlerimiz ama olsun.. bende bilgisayar teknolojileri programlama mezunuyum.. eşim çalışmamıı istemiyo.. bende bebiiiş düşünüyorum.. tabi kiloları verdikten sonraben muhtar olarak kendimden ve bildiklerimden bahsedeyim. 26.5 yasındayım 6 aylık hamileyim.. inşallah bir oğlum olacak nisanda.. yenimahalle de oturuyorum.. 2009 da evlendim.. anadolu üniv 3 den terkim.. ankara enstitüsü grafik fotografcılık mezunuyumm.. hamile kalmadan 3 ay öncesinde ayrıldım o gün bugündür işsizim.. marmelat yeni evli 2 ay falandır Ankara da. istanbul dan gelin geldi 27 yasında üni mezunu işsiz.. yenimahallede oturuyor. biberdolma evli mersinden geldi 27yasında suan için işsiz ctesi işi olabilri inş :) demetevlerde oturuyor. saykopat üni mezunu sevgilisi var 23 yasında :) eryamanda oturuyor. detayları kendileri yazar
tsk sağol biraz uzak yerlerimiz ama olsun.. bende bilgisayar teknolojileri programlama mezunuyum.. eşim çalışmamıı istemiyo.. bende bebiiiş düşünüyorum.. tabi kiloları verdikten sonra
Kızlar ben kaçar,herkese iyi akşamlar...
Yarın görüşmek üzere...
günaydınnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!! nasılsınızzzzzz??????
günayyydın çiçaaaaağğğmDD güne o kadar komik olayla başladım ki anlatamam
hayırdır anlat anlatt gülelim azcık ihtiyacım var . sabah sabah bende şaşkın başladım...
eşin erzurumun neresindenmemnun oldummmmmm kendi adıma... ewet sizin oralar öğrenci.. benim eşimde erzurumlu. bizimle tanısırsan birbirimizden hoşlanırsak hoş sohbet muhabbet olur işte.. hı unutmusum ben ankaralıyım
79 kiloydum şimdi 72.. 60 a inicem boy 161.. 3 aydır bebiş düşünüyoruz ama bi gelişme yok .... haftaya gidicem kadın doğumabenim eşimde istemiyorr.. canıma minnetkaç kilosunda vermen lazım? bebişi yenimi düşünmeye başladınız?
mesajmı aldın yoksa sende
eşin erzurumun neresindenkız akraba çıkarız belkii:)
hı hı sorma ama tahmin etmiştim neyse bugün geleceksin değil mi çaya?
79 kiloydum şimdi 72.. 60 a inicem boy 161.. 3 aydır bebiş düşünüyoruz ama bi gelişme yok .... haftaya gidicem kadın doğuma
2 ay önce gittim testyaptırdım herşey normal hamile kalabilirsin dedi.. 3 aydır çalışıyos..daha önceden gitmişmiydin kadın doğuma? kiloverde gel falan mıdedi? bende 2.5 sene bekledim meleğimi :)