- 18 Kasım 2023
- 194
- 235
- 23
- 42
Sibel'in ilk fali sahaneydi ama sonra bozdu. Gelecek zaten cikmaz ama eskiyi ve su ani bilmisti.davinci cafe falcı sibele baktıran var mı? bir arkadaş baktırdı sanki senaryo yazmış gibi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sibel'in ilk fali sahaneydi ama sonra bozdu. Gelecek zaten cikmaz ama eskiyi ve su ani bilmisti.davinci cafe falcı sibele baktıran var mı? bir arkadaş baktırdı sanki senaryo yazmış gibi geldi
aynen burçların uyumuna göre yorum yapıyor. senenin başında bir kez gitmiştim çok pahalıydı şimdi fiyatı kesin bin tl yapmıştırBaktirmistim ona, tam bir fiyasko ve asiri pahaliydi.
Evet ya utanmadan sohusluyo milleti. Berbat!aynen burçların uyumuna göre yorum yapıyor. senenin başında bir kez gitmiştim çok pahalıydı şimdi fiyatı kesin bin tl yapmıştır
Bulabildiniz mi acaba ozelden mesaj atmaya calistim atamiyorum sizeeBana acilen zehra hanımın numarasını verir misiniz kaybettimher dediğini yaşadım acilen bulmam lazım numarasını
Bana 2500tl'ye fal bakmak istedi ve arka arkaya aradi parayi yatirdin mi diye bende engelledim. Bu kadar paracidan hayir gelmez zaten. Sagol yorumun icin.Bu Ankara'da ki Şehrazat a artık fal baktirmayn sakin bende baktryordum masal kafede online bakıyor ya gerçek adı Yasemin bunun o kafeden ve birçok kafeden atılma sebebi psikolojik sorunları ve şimdi size takıntı yapınca büyü yapıyormuş aman dikkat edelim
Bana da sana fal bakayim diyor ısrarla engelledim Bizim Sakaryadan biri İzmir'de okuyor arkadaşını İzmirli kızı dolandırmış kız icralık oldu ve kızı suçlu gibi mahkemeye vermiş dikkat edin kıza para almış çok yarısını vermiş öğrencisin sana geri indirim yaptım demiş IBAN almış kızdan vermiş sonrada kocamı ayartmis şantaj yapmış kocam kendi hesabı sanıp benden para vermiş bu kız dolandırıcı demiş çok dikkat edin o kadin ruh hastasıBana 2500tl'ye fal bakmak istedi ve arka arkaya aradi parayi yatirdin mi diye bende engelledim. Bu kadar paracidan hayir gelmez zaten. Sagol yorumun icin.
Bu birine kafayı takmış engin diye bir adama ve adamın eşine kocamın peşini bırak senin yüzünden boşanmam eşinden diyormuşBana 2500tl'ye fal bakmak istedi ve arka arkaya aradi parayi yatirdin mi diye bende engelledim. Bu kadar paracidan hayir gelmez zaten. Sagol yorumun icin.
Ya cok tehlikeli kadin gercekten, zor kurtuldum. Haram olsun ne istemis kizcagizdan. Ruh hastasi oldugu gercekten belli.Bana da sana fal bakayim diyor ısrarla engelledim Bizim Sakaryadan biri İzmir'de okuyor arkadaşını İzmirli kızı dolandırmış kız icralık oldu ve kızı suçlu gibi mahkemeye vermiş dikkat edin kıza para almış çok yarısını vermiş öğrencisin sana geri indirim yaptım demiş IBAN almış kızdan vermiş sonrada kocamı ayartmis şantaj yapmış kocam kendi hesabı sanıp benden para vermiş bu kız dolandırıcı demiş çok dikkat edin o kadin ruh hastası
Hahahhahahaha kafa gercekten gitmis. Allah ne guldumBu birine kafayı takmış engin diye bir adama ve adamın eşine kocamın peşini bırak senin yüzünden boşanmam eşinden diyormuş![]()
Aynen çok kötü biri yaHahahhahahaha kafa gercekten gitmis. Allah ne guldum![]()
Naz ablayı tek geçerim bu konuda. Bakmıyor kolay kolay gerçi ama.Bu Ankara'da ki Şehrazat a artık fal baktirmayn sakin bende baktryordum masal kafede online bakıyor ya gerçek adı Yasemin bunun o kafeden ve birçok kafeden atılma sebebi psikolojik sorunları ve şimdi size takıntı yapınca büyü yapıyormuş aman dikkat edelim
acaba kendisini bulabildiniz mi? hala bakıyor mu, iletişim bilgisi varsa paylaşut mısınız?Kızlar merhaba YKM Pınara son zamanlarda fal baktıran, elinde telefon numarası olan var mı?
bu bahsettiğiniz Hülya, Hülya kafe diye bir yerde mi acaba? Başka başlıkta bahseden olmuş da aynı kişi mi merak ettim.Işıl artık bakmıyor diye biliyorum Hülya hanımın telefonu yok bende maalesef lakin hayatımda şuana kadar olan her şeyi bilmiştir
Tek bir şey kaldı bakalım
Maria bende son oldu ki
Bir de Zeynep var onu tek geçerim
Söyledikleri oldu
İlk başta anlayamadım ben
forumda gezerken gordum, hülyanın bana dedikleri de buna benziyor işte. :/Kızlar şöyle birşey oldu dün arkadaşımı gönderdim şöyle demiş kadına korkmadın mı bana gelirken kötü şeylerde söyleyebilirdim falan diye. Neyse bu arkadaşım ses kaydı almış ve size söyle birşey diyeyim bizim çok net bildiğimiz bir konuda okadar saçmalamışki ve kadın borç batağında 1haftaya mükemmel bir hayatın olacak demiş. Yani geçmiş ve anda zaten pek birşey bilememiş ama geleceğe yönelik bukadar net böyle olacak söyle olacak okadar kesin konuşuyoki yalan resmen ben denemek için arkadaşlarımı gönderdim ya bukadar günaha girilmez ayıp ya.
Ya bana okadar kötü birşey olacak dediki anlatamam size kaç gündür uykum gelmiyo sonra aklıma geldi bir kadın diyo hane içinde sana sırt dönecek basenli kilolu omuzlarında saçı olan bir kadın ya benim annemin saçı kısa ve basen denen birşey yok kadında ben anlamadım bu kadını inanmayın sadece onu söyleyebilirim