Ankara'daki Falcılar

şimdi hepsi mecbur tlfdan bakıp pandemi var cafeler kapalı die canım ama malesef ankarada falcı yok artık bence

TURUNCUNUN BAKAN FALCILARI DEĞİŞMİŞ HEP REKLAM OLARAK İNSTAGRAMDA CIKTI KARŞIMADA HEPSININ OZGECMISLERIYLE YAZMISLAR KEHANETCI FALAN DİEREKDEN
BENCE HEPSİDE TIRT HEMEN HEMEN HEPSİNE BAKTIRDIM ÇÜNKÜ BİR ARA İYİ SARMIŞTIM İNANIN BANA 1 TANE BİLE İYİ YOK YALNIZ REKLAMLAR ÇOK İYİİ

BENCE HEPSİDE TIRT HEMEN HEMEN HEPSİNE BAKTIRDIM ÇÜNKÜ BİR ARA İYİ SARMIŞTIM İNANIN BANA 1 TANE BİLE İYİ YOK YALNIZ REKLAMLAR ÇOK İYİİ
onlarda fal danışmanı filan var ve çok pahallıydı alları ama değmez. eylence için evim kafe iyidir en azından işlem vs bahsetmezler zaten onun dışında çıkanda yok. geçen gnü elif diye bir kadını denendim ankarada hiç memnun kalmadım.

Arkadaşlar merhaba 🙋🏼‍♀️ Tüm yorumları okuyamadım ama Kibele cafe’ye gitmiştim Sibel Hanım’a bir kaç kez. Hep tarot hem de kahve falı birlikte bakıyor. Tarot için 5 soru hakkınız oluyor gitmeden sorularınızı hazırlayın derim. Bu 5 Soru içinde soru sorabiliyorsunuz mesela bir sorum iş kurabilecek miyim diyorum daha değil diyor aynı soru içinde ne zaman diyorum. Şu kadar süresi var daha diyor yani 5 soru hakkınız hemen bitmiyor. Genel
olarak tutturduğunu düşünüyorum. Telefon ile randevu saati almanız gerekiyor. 2021 fiyatı değişmiş olabilir ama en son baktirdigimda yanlış olmasın kahve ile 80 TL idi.

Arkadaşlar merhaba 🙋🏼‍♀️ Tüm yorumları okuyamadım ama Kibele cafe’ye gitmiştim Sibel Hanım’a bir kaç kez. Hep tarot hem de kahve falı birlikte bakıyor. Tarot için 5 soru hakkınız oluyor gitmeden sorularınızı hazırlayın derim. Bu 5 Soru içinde soru sorabiliyorsunuz mesela bir sorum iş kurabilecek miyim diyorum daha değil diyor aynı soru içinde ne zaman diyorum. Şu kadar süresi var daha diyor yani 5 soru hakkınız hemen bitmiyor. Genel
olarak tutturduğunu düşünüyorum. Telefon ile randevu saati almanız gerekiyor. 2021 fiyatı değişmiş olabilir ama en son baktirdigimda yanlış olmasın kahve ile 80 TL idi.
cnm sibel hanımın ben bir ara müdavimi olmuştum çok tatlı bir kadın iyi niyetli ama dedikleri çıkmadı çok ümit bağlama derim bak oranın sahibi ışıl hanım vardı galiba o falı bırakmış dediler onun dedikleri baktırdığım dönemde çok canımı yakmıştı ama maalesef gerçek çıktı.

cnm sibel hanımın ben bir ara müdavimi olmuştum çok tatlı bir kadın iyi niyetli ama dedikleri çıkmadı çok ümit bağlama derim bak oranın sahibi ışıl hanım vardı galiba o falı bırakmış dediler onun dedikleri baktırdığım dönemde çok canımı yakmıştı ama maalesef gerçek çıktı
Sağol canım benim. Şimdi Işıl hanımı merak etmedim değil. O da aynı şekilde mi bakıyordu fala tartı+kahve olarak?

Sağol canım benim. Şimdi Işıl hanımı merak etmedim değil. O da aynı şekilde mi bakıyordu fala tartı+kahve olarak?
ben kahve baktırmıştım ama denemediysen öneririm bende çıkıyordu ama işime gelmiyordu biraz gerçekçi bakıyor .

Herkese merhaba, ben yillar once ykm nin arkasinda ofisi bulunan pinar hanima baktirmistim. Kendisini ariyorum, numarasi olan var ise paylasirsa cok sevinirim

Herkese merhaba, ben yillar once ykm nin arkasinda ofisi bulunan pinar hanima baktirmistim. Kendisini ariyorum, numarasi olan var ise paylasirsa cok sevinirim
Bende var ama İstanbul’a taşınmış ve aradığımda telefonda bakamıyorum yanıma gel dediği için gidemedim. Özelden yazarsan verebilirim

Kızlar EYLÜL diye bir falcı varmış. Bilgisi olan varsa yada numarası bana atabilirmi özelden.

Back
X