- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.293
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mumarasıı varsa bana özelden atarmsnHerkese selam,
Arkadaşlar Ankara'daki Falcı Zehra'ya fal baktıran var mı?
Varsa memnun kalıp kalmadığını,falının çıkıp çıkmadığını yazabilir mi bana?
Abidinpaşa'da oturan Zehra'dan bahsediyorum,telefonda da bakıyor,evine de kabul ediyor.
Falı çıktı mı çıkmadı mı bana yazar mısınız?
arkadaşlar yorumları okuyun lütfen. o kadın çok tehlikeli.gitmeyin.Mumarasıı varsa bana özelden atarmsn
cnm gönülü tanımam ama zehra burada bin defa yazıldı ama sen bilirsin. zehra ile ilgili yorumları arama butonuna yaz oku ondan sonra kararını ver .millete neler neler yaptı haberin olsun.Bu zehra ve gönül nerde rica etsem bana da söyler msnz çok teşekkür ederim şimdiden![]()
Aa devrim 3. Göze döndü müüArkadaşlar 3.gözdeki Devrim'e gidenler, birşeyler söyleyebilir mi? Tutuyor mu söyledikleri..
Hiç bişey bilmiyo o ya bırakın onu sürekli büyü var o büyü yapmış bu büyü yapmışArkadaşlar 3.gözdeki Devrim'e gidenler, birşeyler söyleyebilir mi? Tutuyor mu söyledikleri..
bacım dönse de o kadının dedikleri çıkıyor gibi oluyor ama tıs......Aa devrim 3. Göze döndü müü
Hiç bişey bilmiyo o ya bırakın onu sürekli büyü var o büyü yapmış bu büyü yapmış
bacım dönse de o kadının dedikleri çıkıyor gibi oluyor ama tıs......
ya yok ne büyüsü. o kadın büyü var diyerek para koparıyor.Bakarken çok gergin bir kadın. Bana ilk etapta büyü var diyenden soğuyorum. Teşekkürler bilgi için, içim rahatladı.
veranın kendisi falcılara gider. bilgin olsun cnm. ayrıca 3.göz sibel iyi falcıdır fakat çok paracıdır.yerini bilemedim.Arkadaşlar 2 kişiyi sorucam bilginiz var mı?
1- Eskiden 3.gözde falcı Vera vardı. Çıtı pıtı bir kızdı.
2- Evimdeydi, sonra Turuncuya geçti en son 3.gözdeydi Sibel vardı. Bir de bunun yerini bilenler lütfen bana yazarmısınız?
veranın kendisi falcılara gider. bilgin olsun cnm. ayrıca 3.göz sibel iyi falcıdır fakat çok paracıdır.yerini bilemedim.
veranın kendisi falcılara gider. bilgin olsun cnm. ayrıca 3.göz sibel iyi falcıdır fakat çok paracıdır.yerini bilemedim.
cnm bir ara ben ankaradayken günde 5 6 fala giderdim. emin ol paracı ama belli bir zman sonra. bakeğer falcı arıyorsan sana bende belirgin çıkan nilüferi önerebilirim. buradan birilerinden telini al.beni şehir değişikliğimden tut da bazı özel meselelere kadar bildi. valla onun ilk falı bende unutulmazdır. ama ikicide telden baktı. hiç bilemedi. bilgin olsun. evi yenimahallede git baktır derim. ilk falı %95 çıktı. her cümlesi hemde.Sibelin paracılığını görmedim. Neticede cafede baktırdım, ücreti neyse ödeyip çıktım. Ama bence Sibel iyi falcı. Benim çok spesifik bir kaç şeyimi net bilmişti.
cnm bir ara ben ankaradayken günde 5 6 fala giderdim. emin ol paracı ama belli bir zman sonra. bakeğer falcı arıyorsan sana bende belirgin çıkan nilüferi önerebilirim. buradan birilerinden telini al.beni şehir değişikliğimden tut da bazı özel meselelere kadar bildi. valla onun ilk falı bende unutulmazdır. ama ikicide telden baktı. hiç bilemedi. bilgin olsun. evi yenimahallede git baktır derim. ilk falı %95 çıktı. her cümlesi hemde.
valla şahıs olarak değilde benim yıllarca gittiğim cidan kafe vardı. orada her zaman bir favori falcı ve işlemci olur. cidan son derece paragöz olduğu için elinde birilerini bulundurur .ama genelde işe yarayan tipler olur. bu aralar ankaradaki arkadaşlardan duyduğum kadarı ile melek iyiymiş. ama sakın figene gitme. ben en iyi zmanalarında bir iki gittim bu kadar mı sallanır.Bilgiler için çok teşekkürler ama evde bakma olayına pek girmiyorum. Bir cafede olsa giderdim. ama cafede bakan birini önerirseniz sevinirim.
valla şahıs olarak değilde benim yıllarca gittiğim cidan kafe vardı. orada her zaman bir favori falcı ve işlemci olur. cidan son derece paragöz olduğu için elinde birilerini bulundurur .ama genelde işe yarayan tipler olur. bu aralar ankaradaki arkadaşlardan duyduğum kadarı ile melek iyiymiş. ama sakın figene gitme. ben en iyi zmanalarında bir iki gittim bu kadar mı sallanır.
bir de aslı yıldızın falları bende çıkmıştı. çelikler pasajında. kısmen de olsa ama çok pahallıdır.
ermeni ebru da iyidir. o da yenişehir pazarının karşısındaydı en son. ama o da çok pahallı. her ikisi de sanırım şu an 400 500 civarı değer mi?pek değil. bence cen cidana git.