• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Sorumgeldi.com diye bir site kredi kartiyla ödeme yapip sorunu soruyosun. Kendi bilgilerini yaziyosun. Ne istiyosan onu soruyosun. Barisacakmiyiz, evlenecekmiyiz.. erkeginde doğum bilgileri varsa uyumuna gelecek varmi yokmu ? Ne sormak istiyosan soruyosun ama tek soru 50 tl. Ben 4 kez sordum . 2 tanesinin açıklamalarını begenemesemde. Yazılanlar doğru ve tahminlerde cıktı. Şimdi bi tane daha bekliyorum 3 vade sonra yazıyodu. 3 gün 3 hafta yada 3 ay mi bilmiyorum? . Çıkarsa yazarim

Yani 2 gün sabrederseniz 2 gün sonra geliyo cevap :) 72 saat içerisinde diyo. Beklemesi zor sadece . Ama bilimsel gokyuzu haritasıyla cevap verdiği için güveniyorum . Deneyimleri olan varsa yazarlarsa sevinirim

Youtubeda melisa asya haziran ayi burc yorumlarina baslamis. Benim bi ona baktirasim hic gelmedi nedense. Arada videolarina bakiyorum. Bi de nyks tarot diye sayfaya denk geldim. Bir dete sec bi de haziran ayi burc tarotunu izledim. Basarili geldi. Olurda bi bakarsaniz yorumunuz beklerim

Benim çocukluktan arkadaşım çok fena bakıyor ama sadece bende görüyor o. Zaten iş olarak değil, arada kahve içtiğimizde. Benden başkasına bakamadığında şunu fark ettim;

1. Ben ona tamamen teslimdim. Yani benim onda sır olan bir bilgim yok, her şeyimi bilir.
2. Aramızda gönül bağı var, bu sebeple hissedebilir.

Kısacası fal mevzu, eğer kişide medyumluk yoksa gönül bağıyla ve karşındakine teslimiyetle alakalı. Kaldı ki harbi medyum kafelerde , ucuz sitelerde olmaz, ve bu kadar çok zaten medyum olmaz :)

Asıl soru, tanıdığınız iyi bir Medyum var mı kızlar ?

Benim çocukluktan arkadaşım çok fena bakıyor ama sadece bende görüyor o. Zaten iş olarak değil, arada kahve içtiğimizde. Benden başkasına bakamadığında şunu fark ettim;

1. Ben ona tamamen teslimdim. Yani benim onda sır olan bir bilgim yok, her şeyimi bilir.

Kısacası fal mevzu, eğer kişide medyumluk yoksa gönül bağıyla ve karşındakine teslimiyetle alakalı. Kaldı ki harbi medyum kafelerde , ucuz sitelerde olmaz, ve bu kadar çok zaten medyum olmaz :)

Düşünce okumak deniyor ona... Haklısınız

Bıraktım bende artık baktırmayı dün itibariyle... Fal bakanlara dikkat edin hayatları karışıktır. Bizden aldıklarıyla orayı burayı geziyorlar. İçlerinde tek tük iyi olan vardır tabii.. Onlar da düşünce okur ve 3 harflilerle bağlantıları vardır mutlaka

Pandora cafe sila nasil gecmis ve anda iyidiydi ama gelecek dedigi tarihler olmadi ama hala cok iddali olacak dio gercekden zamana takilmadan cikarmi ki asirida sira oluyor cafede

Hayir yani bin tane de reklam yapsaniz sehrazat iyi degil. Her on gunde bi surda ordan ayrildi durda, kendi yerini acti numarasi bu. Burdan daha kimi kekleriz diye mi bakiyosunuz
Mrh pandora sila gecmis ve anda bildi hayatimi ama ne dedigi tarih nede dedikleri ciktigi bana zamana takilma olacak diye cokta iddali konusuyor ve cafede asiri sira oluyor gercekden olur mu size hic cikmadimi dedikleri

Arkadaslar biri twitterda Ankara Polatlinin koyunde (koyu varmi bilmiyorum) cok cok iyi fal bakan bi kadin var demis. Bi kac kere kadinin adresini ve telini istedim hiic orali olmadi. Boyle bi kadin bilen varmi Polatli civarinda? Ben Ankarada oturmuyorum hic bilmem

Pandora cafe sila nasil gecmis ve anda iyidiydi ama gelecek dedigi tarihler olmadi ama hala cok iddali olacak dio gercekden zamana takilmadan cikarmi ki asirida sira oluyor cafede
Ben seneler once o kadar cok gittim ki ona. Ilk gittigimde 3. Gozdeydi. Sonra kendi yerini acti. Ustunden seneler gecti dedikleri hic olmadi. Hatta gecen gun arkadasimla konustum o da oyle dedi. Bosuna para dokmusuz

Arkadaslar biri twitterda Ankara Polatlinin koyunde (koyu varmi bilmiyorum) cok cok iyi fal bakan bi kadin var demis. Bi kac kere kadinin adresini ve telini istedim hiic orali olmadi. Boyle bi kadin bilen varmi Polatli civarinda? Ben Ankarada oturmuyorum hic bilmem
O tür yerler gitmek icin cok uygun olmuyor. Cok guvenmiyorsaniz cok yakin biri oenermediyse gitmenizi tavsiye etmem.

Back
X