• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Birde şöyle bir durum var... bazı falcılar ayrılığı görüp söylemiyorlar... kurtulmak lazim bundan peşini bırakmaz bu senin bak gör filan yapip.. işlem yapmak uğruna yani daha fazla para için sahtekarlık yapıyolar. Ses kaydı alın... sonra dinledikçe anlıyorsunuz.. umutsuzlugunuzu görüp dönücek bu diyenlerde var.. zaten ilişkisi güzel giden biri niye gitsinki... ne zaman gidişat kötü olursa iliskide o zaman gidiyoruz mağlum sonucu bile bile...

Birde bazı falcıların ugursuzlugumu yada tekrar gelsin diyemi bilmiyorum gittikten sonra falcıya isim gücüm rast gitmiyo herşey ters dönüyo... bazıları resmen biseyler yolluyo bozuyo bilesiniz

Acı bir itiraf daha... o adamin dönmeme ihtimali ne denli yuksekse o kadar çok falcıya gidip paralari heba etmek vardır bide....
Bekleme donmicek dense bile yine gdiilir .. umut satin alinjr.. o kritik saatler o kotu psikoloji gidene dek debeleniriz.. ama bikmeyizki Allahtan hersey karsimiza çıkartanda,, hayatımızdan cikartanda.. yine de dua ederiz hayirlisi neyse onu ver Allahım diye ama kalpten hep o vefasiz geçer...her kizin başına gelir dönem dönem ;/ ama yinede geçer be kızlar geçer.. sadece kendinize aşık olun...

Acı bir itiraf daha... o adamin dönmeme ihtimali ne denli yuksekse o kadar çok falcıya gidip paralari heba etmek vardır bide....
Bekleme donmicek dense bile yine gdiilir .. umut satin alinjr.. o kritik saatler o kotu psikoloji gidene dek debeleniriz.. ama bikmeyizki Allahtan hersey karsimiza çıkartanda,, hayatımızdan cikartanda.. yine de dua ederiz hayirlisi neyse onu ver Allahım diye ama kalpten hep o vefasiz geçer...her kizin başına gelir dönem dönem ;/ ama yinede geçer be kızlar geçer.. sadece kendinize aşık olun...
Haklısınız. Ben mesela gittim birkaç kişiye Ankarada.. Beni şaşırtan da oldu.... Ama bıraktım artık. Sadece hisleri kuvvetli olan arkadaşlarıma soruyorum. Kendim de güçlü hislere sahibim. Ama kendime yöneltemiyorum.. Gayb Allahdandır

3.gozun yan binasinda epey bi falci var. Ordaki sinem bi de en ust kattaki esmer kadini deneyen olmus mudur

3.gozun yan binasinda epey bi falci var. Ordaki sinem bi de en ust kattaki esmer kadini deneyen olmus mudur
ikisinide denedim. biri Gül biri Sinem. Sinemin ilk dediği fal biraz karışıktı dediği birkaç şey oldu. Sonra gittim saçmaladı bir yönlendirme yaptı ters tepti

Sinem bana ani bildi gibi geldi. Fena bakmadi sanki.
Sineme gitmiştim ben. Beni şaşırtan falcı olmuştur kendisi. Kendisi hep şöyle der:önce Allah sonra ben.. Bu sözü kullanması da güven vermiştir bana. Zaten bir süredir de bıraktım fal işini ama sinemin görüsü iyidir. Halide izzet apartmanda...
Ama herkesin kendine kalmış gidip gitmemek...

An da iyiydi bence güzel fal bakıyor tatlı da bir kadın . Ama gelecekle ilgili çıkar mi bilmiyorum zamanı var daga yeni baktirfim ben . Arkadaşım 4 yıl önce baktirmis sıla ya cıktı fali dediği için gittim
Merhaba sana dediği çıktımı peki üstünden 1 yıl geçmiş bana dediği zamanlar olmadı ama

Bu arada buradan yıldızname bakan birinin tel. İni isteyen ve benden alan biri.. İsmini ifşa etmek istemiyorum. Kadına parayı yatırmamak da nedir. Ayıp değil mi

Bana 17 Kasım demişti henüz gelmedi o yüzden bir şey diyemiyorum. Olursa mutlaka yazarım. kişilerle ilgili spesifik şeyleri bilmesi bana çok enteresan gelmişti. İlerisi için bildi demem için 1 hafta daha sürem var, yazarım :KK66:
Mrh sılanın dedıklerı oldumu gelecekle ilgili

Sıla için şunu diyebilirim tam fiyasko hatta birşey anlatayım. Oraya giden bir kız vardı, ben sordum napıyosun falan çok üzgündü noldu dedim bunun eski vardı evlenmiş ve 15 günmü ne olmuş işte o günde Sıladaydı ya dedim Sıla abla sana gelicek böyle birşey yok dememişmiydi dedemi. Evet dedi sana dönecek başkasıyla evlilik yok dedi demişti şaşırdım sonra dedim ki e neden geliyosun dedim süreci bildi ama dedi. Ya dedim bunun sürecimi olur resmen sana umut verip bekletmektir bu olurmu ya dedim. Ogün bugündür gitmiyorum. 2ay oldu ki normalde ben Sılanın biri hakkındaki düşüncelerini beğenirdim. Ama yok.
Sineme gelince il gittim ben buna ban dediki gizemli birinden evlilik teklifi alacaksın dedi. Gizemli derken dedim yani seni sürekli izleyen biri tanıyosun aslında ama gizemli dedi. Neyse o günün akşamı bana bir mesaj tık diye benimle evlenirmisin bakıyorum bu kim ya diyorum meğerse beni sürekli takip eden mesaj atan biri bir nevi sapığım ama reelde kim bilmiuorum. Sonra bir tanıdığın vefat haberini alacaksın ama kan bağı yok üzüleceksin dedi evet genç bir çocuk öldü.

Sıla için şunu diyebilirim tam fiyasko hatta birşey anlatayım. Oraya giden bir kız vardı, ben sordum napıyosun falan çok üzgündü noldu dedim bunun eski vardı evlenmiş ve 15 günmü ne olmuş işte o günde Sıladaydı ya dedim Sıla abla sana gelicek böyle birşey yok dememişmiydi dedemi. Evet dedi sana dönecek başkasıyla evlilik yok dedi demişti şaşırdım sonra dedim ki e neden geliyosun dedim süreci bildi ama dedi. Ya dedim bunun sürecimi olur resmen sana umut verip bekletmektir bu olurmu ya dedim. Ogün bugündür gitmiyorum. 2ay oldu ki normalde ben Sılanın biri hakkındaki düşüncelerini beğenirdim. Ama yok.
Sineme gelince il gittim ben buna ban dediki gizemli birinden evlilik teklifi alacaksın dedi. Gizemli derken dedim yani seni sürekli izleyen biri tanıyosun aslında ama gizemli dedi. Neyse o günün akşamı bana bir mesaj tık diye benimle evlenirmisin bakıyorum bu kim ya diyorum meğerse beni sürekli takip eden mesaj atan biri bir nevi sapığım ama reelde kim bilmiuorum. Sonra bir tanıdığın vefat haberini alacaksın ama kan bağı yok üzüleceksin dedi evet genç bir çocuk öldü.

Bahsettiğiniz Sinem, Milaz Cafedeki kız mı?

Back
X