• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Taksim mustafaya bildiği için deil... yüzüne tükürmek için gitmek istiyorum... ısrarla dönecek dönecek dedi beni oyaladi. Bi tek dedigi bile çıkmadı giden 150 tlde cabası

Ozan diye bir çocuk var. Bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. İsim isim, tarih tarih anlatıyor vallahi. Bir kez baktırabildim henüz. Kahve ve tarot baktı. Acayip kartları var. Özel bakıyormuş. Onla da baktı. Ve her söylediğini şimdi bir bir yaşıyorum. Diğerleri özel ama mesela birini anlatayım. Bana bir elbise tarif etti. Yok canım dedim. Bende öyle bir elbise yok. Hem ben o şekil bir elbise de giymem. Geçenlerde çocuklarıma başka bir şey almaya çıktım. Vitrinde bir elbise beni resmen kendine çekti. denememle almam bir oldu. Eve gelince hatırladım. Vallahi Ozan'ın tarif ettiği elbise. Şimdi verdiği tarihi bekliyorum. Az kaldı :) Elbisemi giyeceğim gün fotoğrafımı göndereceğim Ozan'a da...
Nerede bu Ozan

Ozan diye bir çocuk var. Bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. İsim isim, tarih tarih anlatıyor vallahi. Bir kez baktırabildim henüz. Kahve ve tarot baktı. Acayip kartları var. Özel bakıyormuş. Onla da baktı. Ve her söylediğini şimdi bir bir yaşıyorum. Diğerleri özel ama mesela birini anlatayım. Bana bir elbise tarif etti. Yok canım dedim. Bende öyle bir elbise yok. Hem ben o şekil bir elbise de giymem. Geçenlerde çocuklarıma başka bir şey almaya çıktım. Vitrinde bir elbise beni resmen kendine çekti. denememle almam bir oldu. Eve gelince hatırladım. Vallahi Ozan'ın tarif ettiği elbise. Şimdi verdiği tarihi bekliyorum. Az kaldı :) Elbisemi giyeceğim gün fotoğrafımı göndereceğim Ozan'a da...
Dün katılmışsınız bugün kişi öneriyorsunuz

arkadaşımın aracılığıyla tanıştım diyorsunuz. çocuklarım var diyorsunuz. elbisemi giyeceğim gün ozana fotoğrafımı yollıycam diyorsunuz. ben falcıya giderim ve kıyafet giyip foto yollamak aklıma gelmez. çünkü o kadar samimiyet geliştirmem. enteresan bir tarzınız var. pekte samimi gelmediniz.

arkadaşımın aracılığıyla tanıştım diyorsunuz. çocuklarım var diyorsunuz. elbisemi giyeceğim gün ozana fotoğrafımı yollıycam diyorsunuz. ben falcıya giderim ve kıyafet giyip foto yollamak aklıma gelmez. çünkü o kadar samimiyet geliştirmem. enteresan bir tarzınız var. pekte samimi gelmediniz.
Tanıdığınızda aynı samimiyeti hissedersiniz :)

Bu medyum Duman ve İlker'deki Efsun'u bilen var mı nasıllar çıkar mı falları

HERKESE tekrar dan selamlar. burdaki tartışmalardan kavgalardan dolayı hesabımı bi süre dondurmuştum. Tabi bu sırada fal baktırmaya kaldıgım yerden devam ediyordum. son deneyimlerimi yazacagım. Bi süre turuncu venüs güzel bakıyor diye bi kaç kez gittim ama söyledikleri çıkmadı. sıla abla bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ilk başlarda tek favorim sıla ablaydı. meryem özge 3. göz sibel cidan figen gülcan hepsi berbat ötesi. o kadar kötü patladılarki. ama sadece kendime sakladıgım biri vardı defalarca test ettim ve en son olayımıda bilirse k.k ya yazacagıma söz verdim ben bi falcıya en fazla 2 kez giderim 3. olmaz ama bu kişiye haftanın 4 günü gidiyorum. ezber yapmıyor her saat gidin size her saat farklı birşey söyler asla digerleri gibi aynı şeyleri söyleyip durmaz beni burdan çogu arkadaş reel olarak ta tanıyor. umut nedir çok iyi bilirim bi deneyin ve ses kaydı yapıp test edin derim. evim cafede huriye abla hafta içi 17 .30 da geliyor hafta sonları ise hep orda lütfen giderseniz yorumlarınızıda bana yazın. %85 dediklerini yaşadım. Geçmiş zaman mesajlarıma bakın begenimi sunmuşumdur ama asla bu kadar iddialı olmadım. huriye ala der gecerim.
Reklam kokuyor

Hayir yani bin tane de reklam yapsaniz sehrazat iyi degil. Her on gunde bi surda ordan ayrildi durda, kendi yerini acti numarasi bu. Burdan daha kimi kekleriz diye mi bakiyosunuz

Bu ozan dediğiniz gözlüklü kısa boylu bir çocuk mu ?

Yaklaşık 4 aydır takip etmiyorum falda baktırmıyorum .anlarada herkese baktırdım .bir kişinin ki dahi çıkmadı.falı bıraktığımdan beri çok mutluyum 😁

Back
X