• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Bende zamanında uğraştım kimse yazmıyor buraya.

offf cok kotu du bı ben bı arastırım bakım aslında benım bıldıgım bır yer var sakaryada dilca kafe var sanırım kadının bırının ısmı gul dıgerı nur 2 sıde ıyı tahmınde bulundu su aralar gule gıdım dıyorum bakem nasıl bılıcek mı ılıskımın bıttıgını

offf cok kotu du bı ben bı arastırım bakım aslında benım bıldıgım bır yer var sakaryada dilca kafe var sanırım kadının bırının ısmı gul dıgerı nur 2 sıde ıyı tahmınde bulundu su aralar gule gıdım dıyorum bakem nasıl bılıcek mı ılıskımın bıttıgını

Ben gittim oraya. Ama baktırdığım kadının adı başka bir şeydi. Hatırlamıyorum şimdi.:bbo:
Ben 5tl olan kahve falından baktırmıştım çok kısa baktı. Param yoktu o zaman. Hatta kadın dediğim şey olacak çikolatamı isterim bile demişti. Ama hala olmadı. Ki sadece o değil bütün falcılar dediği halde olmuyor o olay.

Bir de bir başka kadın vardı hem kahve hem tarot bakıyordu 20tlye. Simsiyah saçlı biri.
Onun adı ne? Bahsettiklerinden biri de o mu yoksa?

Ben gittim oraya. Ama baktırdığım kadının adı başka bir şeydi. Hatırlamıyorum şimdi.:bbo:
Ben 5tl olan kahve falından baktırmıştım çok kısa baktı. Param yoktu o zaman. Hatta kadın dediğim şey olacak çikolatamı isterim bile demişti. Ama hala olmadı. Ki sadece o değil bütün falcılar dediği halde olmuyor o olay.

Bir de bir başka kadın vardı hem kahve hem tarot bakıyordu 20tlye. Simsiyah saçlı biri.
Onun adı ne? Bahsettiklerinden biri de o mu yoksa?

bendende çikolata istediler istedıklerı o olsun ama aman olmasın dedıklerı ayrılık mayrılık demıstı :) evet sanırım o kadın sacları sıyah yada koyu kızıldı ve kıvırcık saclı bır kadın yanlıs hatırlamıyorsam adı nurdu hatta bır ara gel sana kursunda dokerım demıstı gıtmedım :)

Ben yüksel caddesinde evim cafe sanırım, orada baktırdım. Randevusuz gittiğim için biraz bekledim. Akşam saatleri olduğu için kadın biraz yorgundu. Ama verdiği tarihe kadar bekleyeceğim. Bakalım dedikleri çıkacak mı. Kahve ve tarot 20 liraya bakıyor.

bendende çikolata istediler istedıklerı o olsun ama aman olmasın dedıklerı ayrılık mayrılık demıstı :) evet sanırım o kadın sacları sıyah yada koyu kızıldı ve kıvırcık saclı bır kadın yanlıs hatırlamıyorsam adı nurdu hatta bır ara gel sana kursunda dokerım demıstı gıtmedım :)

Ay bana da kurşun dökeyim sana diye tutturmuştu yaa..Ne saçma şey. Baya ısrar etmişti.
Ondan da ayrı para koparıyorlar herhalde.

Bence Yıldız'ı dene. Ben sonbaharda gidicem ona. 30tl kahve ve tarot.Cafe Ortaköy'de.
Çok iyimiş o. Hem alevko önermişti hem de benim bi arkadaşım gidip çok memnun kalmıştı.

Ay bana da kurşun dökeyim sana diye tutturmuştu yaa..Ne saçma şey. Baya ısrar etmişti.
Ondan da ayrı para koparıyorlar herhalde.

Bence Yıldız'ı dene. Ben sonbaharda gidicem ona. 30tl kahve ve tarot.Cafe Ortaköy'de.
Çok iyimiş o. Hem alevko önermişti hem de benim bi arkadaşım gidip çok memnun kalmıştı.

demek herkeze aynı dıyor :) kusrundu cıkolataydı :)bak su alcak kofteye hımm :1:

Merhaba. Takip ediyordum bu sayfayı üye olmadan önce de.
Zaten adı geçmiş ama ben de belirtmek isterim fikrimi.
Cafe Ankara'da Eylül'e gittim ve çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Hem kahve, hem tarot baktırdım.İkisinde de özellikle tarotta, çok başarılı. Dediği şeylerden bir tanesi oldu, diğerleri için beklemedeyim.

Merhaba. Takip ediyordum bu sayfayı üye olmadan önce de.
Zaten adı geçmiş ama ben de belirtmek isterim fikrimi.
Cafe Ankara'da Eylül'e gittim ve çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Hem kahve, hem tarot baktırdım.ıkisinde de özellikle tarotta, çok başarılı. Dediği şeylerden bir tanesi oldu, diğerleri için beklemedeyim.

aaay merak ettım ptsı gıtsem mı kı ohaoldumsmile bıgıdım salı anlatırım :)

Son düzenleme:
yenimahallede bı cafede bı falcı var ama muhteşem kızlarrrr kader abola tavsıye ederım kahve falına 20ye bakıyor ustelım bazen acmadan bakıyor kahveyi

Back
X