Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende zamanında uğraştım kimse yazmıyor buraya.
offf cok kotu du bı ben bı arastırım bakım aslında benım bıldıgım bır yer var sakaryada dilca kafe var sanırım kadının bırının ısmı gul dıgerı nur 2 sıde ıyı tahmınde bulundu su aralar gule gıdım dıyorum bakem nasıl bılıcek mı ılıskımın bıttıgını
Ben gittim oraya. Ama baktırdığım kadının adı başka bir şeydi. Hatırlamıyorum şimdi.:bbo:
Ben 5tl olan kahve falından baktırmıştım çok kısa baktı. Param yoktu o zaman. Hatta kadın dediğim şey olacak çikolatamı isterim bile demişti. Ama hala olmadı. Ki sadece o değil bütün falcılar dediği halde olmuyor o olay.
Bir de bir başka kadın vardı hem kahve hem tarot bakıyordu 20tlye. Simsiyah saçlı biri.
Onun adı ne? Bahsettiklerinden biri de o mu yoksa?
bendende çikolata istediler istedıklerı o olsun ama aman olmasın dedıklerı ayrılık mayrılık demıstı :) evet sanırım o kadın sacları sıyah yada koyu kızıldı ve kıvırcık saclı bır kadın yanlıs hatırlamıyorsam adı nurdu hatta bır ara gel sana kursunda dokerım demıstı gıtmedım :)
Ay bana da kurşun dökeyim sana diye tutturmuştu yaa..Ne saçma şey. Baya ısrar etmişti.
Ondan da ayrı para koparıyorlar herhalde.
Bence Yıldız'ı dene. Ben sonbaharda gidicem ona. 30tl kahve ve tarot.Cafe Ortaköy'de.
Çok iyimiş o. Hem alevko önermişti hem de benim bi arkadaşım gidip çok memnun kalmıştı.
Merhaba. Takip ediyordum bu sayfayı üye olmadan önce de.
Zaten adı geçmiş ama ben de belirtmek isterim fikrimi.
Cafe Ankara'da Eylül'e gittim ve çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Hem kahve, hem tarot baktırdım.ıkisinde de özellikle tarotta, çok başarılı. Dediği şeylerden bir tanesi oldu, diğerleri için beklemedeyim.
aaay merak ettım ptsı gıtsem mı kı ohaoldumsmile bıgıdım salı anlatırım :)
Gitmeni ben de tavsiye ederim. Sonuçları yazarsın buraya.![]()