benim sevdiklerimi herkes sevmeyebiliyor ama ben ikisinden de çok memnunum
- Sude cafe de Neslihan ablaya gidiyorum, hem kendisini çok severim hem de dediklerinin çoğu bende çıkıyor, tarihlerde dahil, ama Neslihan abla, tarihi daha geniş tutar, 2-3 ay gibi ama bazen de der şubat başı vs.
- bir de küre cafe oldu gerçi orası, Mustafa abi var onun tarih anlayışı daha net gelebilir gün sayıp söyler çünkü :) isteyerek baktığında çok güzel bakıyo dedileri çıkıyor
ben bunların ikisine en az ayda bi kere giderim, ama denediklerim başka olanlar oldu tabiki
meryemin de bildiği şeyler çıktı nokta atışları falan o kadın yakın zamanı bazenleri modundaysa iyi tutturuyo, diğer türlü senaryo yazıyo, ama tarih konusunda pek başarılı olduğunu söyliyemiycem, kendinin de tarihi zamanı sorunca zorlandığını yüz ifadesinden anlıyabiliyosun zaten :)
bir de süheyla hanım var bahçelide bakar o onu da severim, ama çok gitmem, fal macerama ilk onunla başlamıştım,onunda dedikleri tarihleri tutarlıdır, fiyatı bu dediklerime göre 2 katı gibi bi şeye bakıyo heralde
başka birileri var mı dedikleri çıkan biri, geçen mayıs ta evim cafe de didem mi dilem mi öyle bi genç bi kız vardı onun dedikleri çıktı aslında, o kız hala orda mı?
ve senin de tavsiye edebilceğin birileri varmı?