- 20 Ocak 2015
- 188
- 213
aynen bende begeniyorum özlemi param olmayınca özleme gidiyorum özellikle hem fiyat uygun hemde enerjisi iyi kızın seviyorum ama ben bana hayır diyenlere gitmemeye başlamıştım ama dogru söylüyolarmış .:) unuttuklarım araasında mega iş hanında olan neslihan ve aslıhan var onlarada gittim işte tam karşının sadece hislerini ögreniyim diyenler gitsin onun dışında tırt 2 side. bi süre falı bıraktım. ben yiyemiyorum al sen ye yapıyoruz. 45 günüm var çıkarsa bişey haber vercemÖzlemi begenmene inanılmaz sevindim kendime pay biçtim :) Ama bana dediği söyle çıktı esas konuşmaya bir iki ay var gibi görünüyor ama ara ara konuşacaksınız dedi. Dedikten sonra bir hafta civarı kişi aradı. Ve ara ara konusabiliriz. Mesela bana sen birini hırs yapmışsın dedi,çok etkilendim. Çünkü beni tanıyan arkadaşlarım sevgiden aşktan ziyade sana yaptıklarınıdan dolayı hırs yaptın derler. Ben de zaman zaman düşünürüm gerçekten aşık mıyım diye. O yüzden bana aşkından ölmüşsün sen bu çocukla gitmişsin diyenler biraz sıkıntı geliyor. Dediğim gibi hırs yapmışsın demesi beni şok etti bugüne kadar diyen olmadı bunu.