- 8 Aralık 2014
- 152
- 36
- 37
iş çıkışı gitmeyi düşünüyorumben bu kadını çok merak ediyordum zaten ankara kafeye gittiğimde çıkmıştı işten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iş çıkışı gitmeyi düşünüyorumben bu kadını çok merak ediyordum zaten ankara kafeye gittiğimde çıkmıştı işten
merhaba şişenin numarasını ben de alabilir miyim lütfenCanım şulenîn numarasını alabilir miyim??
ankarada mı telefonunu verebilir misin .size dedikleri çıktımıkızlar telefonda sizin yerinize kahve içip bakan bi bayan var gülsüm değil çok uygun bi fiyata bakıyo bi çok kafedekinden güzel bakıyo uzun uzun sorulara cevap veriyo
Özür dilerim şuleninMerh
merhaba şişenin numarasını ben de alabilir miyim lütfen
Antakya'nı mısın değilsen Antakya'da pavyonda mı çalıştında oradaki pavyonları biliyorsun .ben bilmiyorum mesela sen nereden biliyorsunHikayenin sonunda Antakya pavyonuna dusuyorsun ondandir
tarottaki eylül eskiden ankara kafede olanmı???[/QUYarıya tarot Cafe nerede
Tarot Cafe nerede ,adresi verebilir misintarot taki eylül mü??
A
Antakya'nı mısın değilsen Antakya'da pavyonda mı çalıştında oradaki pavyonları biliyorsun .ben bilmiyorum mesela sen nereden biliyorsun
pVallahi Antakya pavyonu diye bir deyim var Turkcemizde, orasi zannimca pavyonlariyla unluymus bir zamanlar.
Pavyonda calismisligim yok ama ogrenciyken br kultur gezisinde aksam yemegine restoran diye, restoran + pavyon karisimi garip bir yere gitmistik. Garip tipler vardi ama cok eglenmistim.
Yani gitmisligim var.
Bi de randevuevini turbenin yanina tasinmaya yeltenmislerdi galiba, o haberi de televizyonda gormustum.
Onun disinda tarihini, kulturunu de bilirim ama en cok mutfagini ve mezelerini severim.
Hayatimda ilk kez biri bana pavyonda calistin mi diye sordu bu arada
Pavyon+ restoran hiç görmedim duymadım adını verinde bir araştıralım.antakya hiç bir zaman pavyonlarıyls ünlü olmadı ,bakın siz çok iyi biliyorsunuz öyle bir deyimi de hiç duymadım.belki sizin çevrenizde pavyon kültürü fazladır.aytıca o haberi de iyi izleyin.bırada antakyalıları karalayamaxsınoz .şu lokanta pavyonun adını verin de bende öğreneyimVallahi Antakya pavyonu diye bir deyim var Turkcemizde, orasi zannimca pavyonlariyla unluymus bir zamanlar.
Pavyonda calismisligim yok ama ogrenciyken br kultur gezisinde aksam yemegine restoran diye, restoran + pavyon karisimi garip bir yere gitmistik. Garip tipler vardi ama cok eglenmistim.
Yani gitmisligim var.
Bi de randevuevini turbenin yanina tasinmaya yeltenmislerdi galiba, o haberi de televizyonda gormustum.
Onun disinda tarihini, kulturunu de bilirim ama en cok mutfagini ve mezelerini severim.
Hayatimda ilk kez biri bana pavyonda calistin mi diye sordu bu arada
sakarya metro çıkışı sağda suriyeli serap diye kocaman yazı görürsün o bina hatta aynı yerde lerTarot Cafe nerede ,adresi verebilir misin
eylül 20 lira kahve kahveyede detaylı bakıyoki o zaten sorulara fincana bakmadan cevap veriyo ama tutturamadığı şeylerde var bildiği seylerde varYa ben evim fatosu dusunuyordum ama eylule mi gitsem o vakit Ama suan calismiyorum o pahalidir bir iki ay sonra ise girince gideyim ona. O zamanda fala vakit kalmiyor ay hayat cok zor bayilazayim
evim kafe tam nerdeYa ben evim fatosu dusunuyordum ama eylule mi gitsem o vakit Ama suan calismiyorum o pahalidir bir iki ay sonra ise girince gideyim ona. O zamanda fala vakit kalmiyor ay hayat cok zor bayilazayim
evim kafe tam nerde
O
p
Pavyon+ restoran hiç görmedim duymadım adını verinde bir araştıralım.antakya hiç bir zaman pavyonlarıyls ünlü olmadı ,bakın siz çok iyi biliyorsunuz öyle bir deyimi de hiç duymadım.belki sizin çevrenizde pavyon kültürü fazladır.aytıca o haberi de iyi izleyin.bırada antakyalıları karalayamaxsınoz .şu lokanta pavyonun adını verin de bende öğreneyim
var mı yeni güzel haberler? çıkan fallar vs?
canım tarot kafe'de.Princess Eylul bugunlerde hangi cafede dostum?