Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı düşüncedeyim numarasını bulamadım gitsem mi gitmesem mi kararsızım
Canim benim cok ihtyacm var bana bi atar misinKizlar gulsum'u birkac kisiye attim da bir arkadas begenmemis mesela. Az daha bekleyelim birileri denesin sonra devam edeyim no vermeye.
Ben baktirdim ve begendim ama zaman da verseydi iyiydi:)Kizlar gulsum'u birkac kisiye attim da bir arkadas begenmemis mesela. Az daha bekleyelim birileri denesin sonra devam edeyim no vermeye.
Ben baktirdim ve begendim ama zaman da verseydi iyiydi:)
Tolin bildigi kilit seyler var miydi peki? bana da zaman vermedi sordum ama. cok yakin zaman ya da daha var diyor. eBen baktirdim ve begendim ama zaman da verseydi iyiydi:)
Bildigi kilit seyler vardi evet ozellikle istanbuldaki andacin ve burda ismi gecen nurun bilemedigi bi sey soylediki gecer notu aldi benden tam olarak ne oldugunu yazamiyorum isteyene ozel mesaj atarim:)Tolin bildigi kilit seyler var miydi peki? bana da zaman vermedi sordum ama. cok yakin zaman ya da daha var diyor. e
canm bana da numarasini fiyatini ve bildgi kilit noktayi ozelden atabilir misinBildigi kilit seyler vardi evet ozellikle istanbuldaki andacin ve burda ismi gecen nurun bilemedigi bi sey soylediki gecer notu aldi benden tam olarak ne oldugunu yazamiyorum isteyene ozel mesaj atarim:)
Banada atın ne olur ödemeyi falan nasıl yapıyoruzCanim benim cok ihtyacm var bana bi atar misin
Bildigi kilit seyler vardi evet ozellikle istanbuldaki andacin ve burda ismi gecen nurun bilemedigi bi sey soylediki gecer notu aldi benden tam olarak ne oldugunu yazamiyorum isteyene ozel mesaj atarim:)
Canim bu bahsi gecen gulsum hanimin sende var mi numarasi princess ve tolin den istedim ama bi dönüş olmadiKiz ne dedi bana yazar misin?
Bana yollamadiniz lutfen bana da yollar misinizben de baya dağıttım valla numara, baktıranlar yorum yapsın arada:)
şimdi yolladımBana yollamadiniz lutfen bana da yollar misiniz