Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sakarya baharatçılarının sokağına gir ilerle solda peynirci markatinArva nerde sekerim, bu cafe nerde?
canım sakaryadaki baharatçıların sokağından aşşağıya yürü tam karşısında peynirci market var tabelesını görürsün zatenArva nerde sekerim, bu cafe nerde?
Burdan bir uye ondan cok memnunum demisti iki yada uc hafta once. Bayada yazdi onun icin.arkadaşlar yeni okudum mesajları da arvaa hanım gerçekten piyasa falcılarından iyi birkere en azından sallamıyor.
tamam kendiyle ilgili çok yalanlarını yakaladım. ama falı iyi.
mesela kendine hem güzellik uzmanıyım diyor. hem mısırlıyım diyor. hem mitten emekliyim diyor.
nasıl olacaksa bu bir de arapça biliyorum deyip türkçe şeyler yazıyor.
açıkçası falı iyi ama dua olayına vede kurşuna girip para yedirmeyin.
tarotu iyi suyu da iyi.
BİR DE AKLIMA GELMİŞKEN SANIRIM KÜRE KAFEDE ÜÇKAĞATÇI VEDE JİGOLOSUNA PARA YEDİREN 1 YIL ÖNCE AYŞE ADINI KULLANAN AMA ŞİMDİ GALİBA ÖZLEM GİBİ BİR İSİM KULANAN KADINA SAKIN GİTMEYİN. TAMAMEN JİGOLOSUNU BESLİYOR.
acaba aynı kişi mi ? kilolu orta yaşlı kolunda kızının dövmesi var.Burdan bir uye ondan cok memnunum demisti iki yada uc hafta once. Bayada yazdi onun icin.
Siyah kısa saclımı acaba?acaba aynı kişi mi ? kilolu orta yaşlı kolunda kızının dövmesi var.
Cnm ben gitmedim oyuzden bilmiyirum. Ama biraz tararsan on onbes sayfa oncesinde var yazisii. Bayada ovmustuacaba aynı kişi mi ? kilolu orta yaşlı kolunda kızının dövmesi var.
evet canım hatta şeker hastasıSiyah kısa saclımı acaba?
valla canım o kadın tam bir salak vede üçkağatçı ama aynı kişi mi?Cnm ben gitmedim oyuzden bilmiyirum. Ama biraz tararsan on onbes sayfa oncesinde var yazisii. Bayada ovmustu
evetSiyah kısa saclımı acaba?
Ben bu kadını gördüm 2-3 kere küre cafeye gittigimde. O kadar cok baktıran olmuyor ona.. Ve hic öyle iyi bakıyormus gibi havasıda yok bence ne zaman görsem yemek yiyor ve ^^evet canım hatta şeker hastası
evet evet o kadın işte hakikaten çok iyi gözlemlemişsin hep yemek yiyiyor. jigolosu orada başında bekliyor. paraları alıyor.Ben bu kadını gördüm 2-3 kere küre cafeye gittigimde. O kadar cok baktıran olmuyor ona.. Ve hic öyle iyi bakıyormus gibi havasıda yok bence ne zaman görsem yemek yiyor ve ^^
Ayni kisimi ?
Ben hic tavsiye etmiyorum o kadını ya. Tabi benim gözlemlerim bunlar. O kadına verilen paraya yazık :/evet evet o kadın işte hakikaten çok iyi gözlemlemişsin hep yemek yiyiyor. jigolosu orada başında bekliyor. paraları alıyor.
Kafede calusan tek ozlem o ozamanBen hic tavsiye etmiyorum o kadını ya. Tabi benim gözlemlerim bunlar. O kadına verilen paraya yazık :/
Bi tek kilolu ve siyah kısa saclı kadın o :) adını bilmiyorum tabi ama tarif aynı insanı gösteriyor ^^Kafede calusan tek ozlem o ozaman
Aynen oyle olduBi kisi daha foss cikti yani