Z
zahmet olmassa bana da gönderebilirmisinizRica etsem bana da gönderebilir misiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zahmet olmassa bana da gönderebilirmisinizRica etsem bana da gönderebilir misiniz :)
2 nizede gonderdim :)Z
zahmet olmassa bana da gönderebilirmisiniz
tavsiyelerinizi bana da gönderebilir misiniz?Merhaba benim ankarada gezmedigim falci yoktur size bi kac tane guzel bakan yer tavsiye edebilirim
Buraya yazdı zaten de ozelden isteyenler okumamishahaha tavsiyeler neden özelden dönüyor yaw, burda yazsa olmuyo mu? zaten burası tavsiye yeri değil mi?
Zehra yinemi gundemde. Anlamadim gittii. Okunmuyormu eski sayfalar yada okunuyorda yeni reklam stratijisimi buGecmis konusmlarida okudum bu zehra hanimin baya bi konusu gecmis acikcasi merak etmedim degil ne kadara bakiyo ve baktiranlar memnun kaldimi cok ovenide okudum hic begenmeyenide okudum kafam karisti
Arkadaslar eger reklam yaptigimi dusunuyosaniz yada bu laf banaysa ben hayatimda ilk kez burada duydum zehra hanimi ve bu kadar cok konusuldugu icin merak edip sordum hic bir bagimda yoktur hayatimda ne gordum ne de konustumZehra yinemi gundemde. Anlamadim gittii. Okunmuyormu eski sayfalar yada okunuyorda yeni reklam stratijisimi bu
Sizin sucunuz yok. Size gidip gitmediginizi soran uye hataliArtik burasi falcilar yuzunden nasi istismar edildiyse bu site herkese reklamci gozuyle bakilmaya baslanmis milletin yaptigi seyin ceremesinide biz laf yiyerek cekiyoruz acikcasi cok uzuldum
O zaman sole soleyimm :) kure kafede ozlem hanim var ben ondan cok memnun kaldim kimide gonderdiysem cok memnun kaldi birde dore kafedeki bayani cok begendim bu bahsettigim 2 bayanida yeni buldum son 1 ay icerisinde
Kure kafede calisiyodu fakat bi arkadasa daha solemistim burada ole birisi calismiyo demisler tahminimce ayrilmis olabilirbu özlem hanım nasıl biri acil söyler misiniz
yani bayanın tipini tarif eder misiniz değişik bi olay yaşadım daKure kafede calisiyodu fakat bi arkadasa daha solemistim burada ole birisi calismiyo demisler tahminimce ayrilmis olabilir