kisa sacli kilolu 30 lu yaslarda bi bayann yanlis hatirlamiyosam kolundada bi dovmesi vardi diye hatirliyorumyani bayanın tipini tarif eder misiniz değişik bi olay yaşadım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kisa sacli kilolu 30 lu yaslarda bi bayann yanlis hatirlamiyosam kolundada bi dovmesi vardi diye hatirliyorumyani bayanın tipini tarif eder misiniz değişik bi olay yaşadım da
bayanin adi nalan hanim mesrutiyet caddesinde batikle cantacinin arasindaki apartmanMerhaba dore kafenin yeri nerde bayanın ismi nedir yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim
Bi de Küre kafede ki Özlem diğer adı Ömür olan hanım kilolu kısacık saçlı esmerce bi bayan, kendisinin çok müşterisi vardı, isterseniz randevu alıp gidin. Orada bekleyen bayanlara sordum çok memnunuz dediler. Ben maalesef baktıramadım
Arkadaşlar Ankara da Reyhan diye bir falcı varmış Rengarenk kafede bakıyormuş hiç fal baktıran varmı? Lütfen olumlu yada olumsuz bir tavsiye
bayanin adi nalan hanim mesrutiyet caddesinde batikle cantacinin arasindaki apartman
Siz bulamamissindir yeni acildigi icin tabelasi yok isterseniz ozelden numarada yollayabilirimben dün gittim dore cafe falan yok kimseyi bulamadım
Kimine cok uzun bakiyomus kimine kisa mesela kardesimle ben gttik ozlm veya omur hanima kardesime 20 dk falan bakti banada senden cok iyi elektrik aldim diyerek rahat 1 saati askin surede bakti ama fiyatina zam yapmis ben kahve +tarotuna 3 hafta once 20 milyona baktirmistime ben gttim ben özlem dedi biri esmer topluca bi bayan bugu
ben baktırdım kahvesi 30 tl çok çok uzun bakmıyor ama bana güzel baktı
Siz bulamamissindir yeni acildigi icin tabelasi yok isterseniz ozelden numarada yollayabilirim
Arkadaşlar Ankara da Reyhan diye bir falcı varmış Rengarenk kafede bakıyormuş hiç fal baktıran varmı? Lütfen olumlu yada olumsuz bir tavsiye
Kimine cok uzun bakiyomus kimine kisa mesela kardesimle ben gttik ozlm veya omur hanima kardesime 20 dk falan bakti banada senden cok iyi elektrik aldim diyerek rahat 1 saati askin surede bakti ama fiyatina zam yapmis ben kahve +tarotuna 3 hafta once 20 milyona baktirmistim
biliyorsan reklam olmadıgını anlarsın gıder gorursun canım benım...ay biz de reklamı reklam olmayan iletiyi biliyoruz artık.
forumu reklamlarla çöplüğe çevirdik artık kimse birbirine inanmıyor, kimse yazmıyor.
Dore cafe Nalan hanımın numarasını özelden yazdım canımDore cafenin öyleyebilir misin
Gecmisi ve suan ki ruh halini bilmekte ustune yok diyebilirim ama gelecekle alakali her dedi cikmasada bende cikanlari olduArkadaşlar bu kure cafedeki özlem gerçekten iyi mi? Geçmiş ve ani bilmekse sadece başka falcilarimizda var bu konuda iyi olan önemli olan yakın gelecek için dediklerinin çıkması. Var mı çıkan??
Tatlim bu sakaryadaki falciya gittinmi acaba?Biliyorsunuz kizlar, her sey sizin icin Bir amme hizmeti daha yapicam yakinda, Sakarya'da yeni bir denemem daha olacak, begenirsem yazarim.
Gittiysen yorumlarini alabilirmiyizzTatlim bu sakaryadaki falciya gittinmi acaba?