Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen hafta yogun oldugu icin baktiramamistin eylule, ozaman aman aman bir falci degilmis.uzuldum adimizaa
Orokoy yildizin dedigi birsey cikti gerisi fos cikti.35 tl aliyor kesinlikle o para cok ve bildigi birsey yok bence.
Ben de hatırlamakta zorlandım yorumu ne zaman yaptım diye baya eski sanırım Telefonda ya da internette baktırmayı sevmiyorum ben ya canlı canlı daha iyi sankiNeslihana online falcım da baktrdım,telefonla görüştük gayet samimiydi her sorumu cevapladı,bana verdiği süre için 1 ay kaldı.Olumlu konuşmasından dolayı tedirginim.Neslihanla ilgili pek yorum bulamadım yorumunuz çok eski,o tarihten bu yana değişen gercekleşen birşeyler var mı acaba?
İlk defa peline katiliyorum iki kişilerdi hala devam ediyorlar. Olayi acmiyorum tartismamk için ama bu kadar da olamaz.
Zehraya gitmedim gitmeyecegimde ama insanlari salak yerine koymayin
Sekerim, sen Eylul'e gitmis miydin son gunlerde?
mervem katıldığın insan da farklı değil sen de gökçe mağdurusun 100 kere yazdım pelin7 de reklamcı ama aynı anda bizim gibi müşteri olduğu için pek dikkat çekmedi mune tarafından bu nedenle ceza almadı millete hep özel mesaj attı antalyadaki yatalak(aslında sapasağlam) gökçe için...polemik yaratmak istemiyorum ama pişkin pişkin reklamcılar dolanıyor işte o zaman sinir oluyorum. İnsanlar inanıyor ilk başta reklamı farkedemiyor.
Yok askileytam haklisin o bariz zaten de tespit güzel yapmis ona katildim sadece. Ay gokceee dedin içim bi fena oldu neydi o öyle ya aman aman.... Bi ay oldu fal baktirmiyorum daha da baktirmayi düşünmüyorum islerin yoluna girmeye basladi maddi manevi her şekilde daha iyiyim. Ama yine takip ediyorum burayi merak ediyorum fal dünyasında neler donuyor diye
aynen canım bişey olduğu yok fala gidince olacak iş de olmuyor şimdilik böyle falsız çok iyi
yeni üyeyim ve ankaraya yeni taşındım eşimden ayrıldım. çok fazla bildiğim yerler yok bildiğiniz iyi falcı varmı?
ahsene gitmedim ama haceri çok iyi bilirim.eskiden bir cafenin mutfağında bulaşık yıkayan ve faldan para kazanmak günah diyen bir insandı.sonradan para tatlı gelince kendisine cafe açtı ve eski falcılardan duydukları kelimelerle kendide fal bakmaya başladı.oda yanındaki deryada fala bilmeden para için bakmaya başlayan iki arkadaştır.para kolay kazanılmıyor.sizlerle dalga geçen insanlara paranızı kaptırmayın.gideceğiniz yeri iyice araştırın.istismara en açık sektördür fal piyasası.