bak kanıtları atıyorum tarıhlere ıyı bak altı cızılı cumlelerı ıyı oku kımseyıde yalancı cıkarmaya calısma senınle paylasımım bu saatten sonra bıtmıstır sız hakarete devam edersınız ama ben cevap vermem ayrıca bınnaz abla topıgınde bedava fala reklam dıyıp 100 lıralık falcı reklamının arkasında durman ayrı bı ıronı ama neyseee benım ıcın bu konusmada tartısmada bıttı.
Eki Görüntüle 894216 Eki Görüntüle 894217
Yemin ediyorum şaka gibi kızsın yaa
vaktimi aliyorsun benim, sen yazdikca bana cevap hakki doguyor.
Eskilere boyle degersiz bir konu icin gidemeyecegim ben, o kadar zaman ve deger ayrilacak bir sey degil ancak;
Az cok hatirliyorum dediklerimi ve hepsinin de arkasindayim.
Sana hickimse, benim universitem daha iyi, daha iyi yerlerdeyim, sen daha kotu yerdesin demedi, kompleksin, gocunacagin birbsey mi var ki sacma sapan cevap vermissin cozemedim.
Yazik demisim universite okumuşsun, mezun olmussun bir de su konusmana bak. Hala daha ayni seyi soylerim zaten ben. Aksi takdirde bana bunlari aciklatiyor olmazdin.
Karakter her yerde ayni karakter olsa gerek, binnaz abla mi her neresiyse, ordan da alakasiz cikarimlar yapmaktasin. Demek ki okumakla bir sey olmuyor...
Surekli ayni hal icindesin, ben cevap veremem, bu konu benim icin bitmistir vs vs.. Ama artik sıktı yani.
Ayrica deginmeden gecemeyecegim..
Gaussmatt binnaz abla konusunda hakli cikmis, bahsettigi site de reklam yapmis, reklamcilari iyi anlamiyor gerci arkadasim, kusuruna bakma ama bunu anlayivermis sizden iyi !