çok ilginç bir anı peki tam olarak yeri nerde ankaraya gelirsem uğramak isterim
mithatpaşaydı sanırım. ama arkadaşlar gitmiş kapandı demişlerdi. sağlık olsun iyi sallıyordu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok ilginç bir anı peki tam olarak yeri nerde ankaraya gelirsem uğramak isterim
mithatpaşaydı sanırım. ama arkadaşlar gitmiş kapandı demişlerdi. sağlık olsun iyi sallıyordu:)
bizim üst komsumuz cok güzel bakıyor aklıma gelmişken ben ona gidiyim hahahahay hemde bedava
yener'i kesinlikle tavsiye etmem verdiğiniz paraya asla değmiyor.şöyleki kpssye girmeden yenere gitmiştim alman gerekenden puandan 5 puan fazla alacaksın atanacaksın dedi.yani bu durumda 75 almam gerekiyordu ama 62 aldım.anlayacağınız atanmak bi tarafa başvuru bile yapamadım.ben gırgır cafedeki tuğçeyi tavsiye ediyorum çok daha iyi
vay be bir de arayanlara tam bir hafta sonrasına randevu veriyolarmış biliyor musunuz? O yüzden çok merak etmiştim. Vallahi çok teşekkür ederim size sağolun
vay be bir de arayanlara tam bir hafta sonrasına randevu veriyolarmış biliyor musunuz? O yüzden çok merak etmiştim. Vallahi çok teşekkür ederim size sağolun
Burada adı geçenlerin çoğunu denedim
evet parama da yazık ettim çoğunuz gibi
anlaşılıyor ki reklam amacıyla burada isimler dönüyor
hiç adı geçmeyen ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim biri v
adı soner gittiniz mi hiç?kimmiş bakalım o kişi
adı soner gittiniz mi hiç?
Nerde? Neye bakıyor ki? Bir de fiyatı ??
kızılayda tarota bakıyor aslında kahve de var ama ben tarotu seçtim
yani daha doğrusu biz dört kişi gittik
50 tl
kızılaya göre çok fazla.
ayrıca ben kızılayda çok falcıya gittim hiçbiri çıkmıyor.10 20 olsa neyse reklam yaptığın ortada gibime geliyo da neyse..[/QUtereddüt ederek yazmıştım zaten böyle anlaşılır diye. sahiden memnun kaldım paylaşmak istedim. neyse diyen gitti,
kızılaya göre çok fazla.
ayrıca ben kızılayda çok falcıya gittim hiçbiri çıkmıyor.10 20 olsa neyse reklam yaptığın ortada gibime geliyo da neyse..
%200 katiliyorum, kizilay'da adam gibi falci yok, tanimadigim birine 10 tl den fazla vermem, ciddiyim.