Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm ben ankarada tek falcı bilirim o da bizim sevim abla 10 yıldır tanırım ne dediyse öyle yada böyle bi şeklide karşılaşmışımdır hayatımda..k.örende
tryamour
özel mesaj hakkım yok o yüzden burdan yazacam
şimdi aynı yıldız mı ben bilemem tabi ama ortaköy cafe dediğin için odur diye düşünüyorum
ben yıldız ablaya ilk ortaköy cafede gittim
ankaradan ayrılalı uzun zaman oldu şimdi otobüsler nereden kalkıyor bilemem ama eskiden ortaköy cafe atatürk bulvarında bir ara begendik diye yapılan binanın hemen yanında bir pasajın 1. katında bir cafeydi sonra yıldız abla oradan ayrılmıştı bende cep telefonu olduğu için başka bir cafede bulmuştum
ortaköy cafe o zamanlar duruyordu ama belki yıldız abla oradan ayrılınca tutmamıştır kapanmıştır sonra geri açılmıştır bilemiyorum 1 yıl kadar önce de biz yıldız ablayı arayıp cepten bakmasını rica ettik ama kişiyi görmeden bakamayacağını söyledi sanırım ondan sonra numarasını silmişim
ya çok belirgin bir özelliği yok ama siyah saçlı çok sigara içen bir kadın ve konuşurken çok rahatlatıyor zaten reiki uzmanıymış kartında öyle yazıyor konuşurken ben böyle diyorum ama tabi rabbim en iyisini bilir tabi falan der esmer iyicene bi kadın açıkçası yolda görsem tanımayabilirim yani
gidersen numarasını alıp bana gönderirsen sevinirim ankaraya gelirsem mutlaka gidecem ona hatta sırf bu yüzden bile gidebilirim:)
arkadaşlar benimde kızılay meşrutiyette gül adında bir falcım var. önceden fal kafelerde bir çok kişiye baktırır dururdum. gül ile tanıştıktan sonra 2 yıldır bir daha başka bir falcıya hiç gitmedim.gitme ihtiyacıda duymadım..bana dedikleri hep çıkıyor. kahve de bakıyor tarotta..ilginizi çekerse bilgilendiririm...