Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bahçeli 7 de galiba dejavu cafe d,ye bi yer varmış duydunuzmu hiç?
ankaranın hanımlerı ıstanbul ve ızmırdekıler kadar meraklı deıl sanırım fala cok fazla yazan olmuyor ama mıhrıye ıcın 2 arkadas gıttı ıkısıde begenmedı Tryamour
mihriye ve fikriyeye arkadaşlarla 2 yıl önce gitmiştik bulunduğunuz durumu biliyor fakat gelecekle ilgili söyledikleri hiç birimizinkide malesef olmadı biz gittiğimizde 17 ye bakıyorlardı
helin i denedinizmi bende bişiler tutturmuştu Çok iyi degil ama bişiler yakayabiliyor Fiyat 30 uzun zamandır gitmiyorum
tryamour mihriye den iyidir :)) bana hiç evleneceksin demedi Eşimin askerliginin nereye çıkacagını net söylemişti Birde hamile kaldıgım iki zamanı bildi ama bebekler yaşamadı belkide ayağı ugurlu gelmedi :) kenzonun üstündeki kafede ünlü falcı heli burda diye yazıyor cafenin adını hatırlamıyorum
evliydim biz yıllardır arkadaşımla geyigine gideriz Bazen çok ince ayrıntıları tutturuyor bazende tamamen sallıyor Buda sans ziya gökalp üsütünde kenzo var
merhaba tryamour
ben daha önce istanbulda falcılar forumuna hep yıldızla ilgili yazmıştım istanbulda bütün falcıları dolaşsam da yıldız gibi falcıya rastlamadım ben ünvdeyken hemen her ay giderdim arkadaslarımı götürdüm ailem için baktırdım cebi vardı bende yer değiştirdi sonra ben de istanbuldan kalktım buldum orda da baktırdım sonra cebini kaybettim mutlaka git
benim hangi şehire gideceğimi arkadaşlarımın bundan sonra kacıncı sevgilisiyle evlenecegini hep bildi kime bununla evleneceksin dediyse onunla evlendi sanırım seninle aynı dertlerden muzdaribiz su anda ben de falcıların yanında küfredip duruyorum sonra 2 gün sonra unutup gidiyor falcıların dediklerinde yalanlar arıyorum ama hep ah bi yıldız ablam olsa diyorum o süperdir
hatta bana daha önce de sormussun ankarada kime gittin diye eger gidersen cep telefonunu alıp bana da yollar mısın ankarada değilim ama ilk fırsatta onun yanına gidicem
Ortaköy cafe diye bir yer açılmış. Sanırım daha önce de varmış ama yer değiştirmiş. Tekrar hizmetinizdeyiz yazıyordu afişinde. Orda Yıldız diye biri fal bakıyormuş. Onu bilen daha önce baktırmış olan var mı?
canım nerde açılmış bu cafe?yerini bi tarif etsen
Güven parktan önce otobüslerin kalktığı bir durak var ya orada. Sanırım Garanti Bankası'na çok yakın. İşte o cadde üzerinde bir binada. Hemen görürsünüz zaten baktığınızda. Eğer giderseniz düşüncelerinizi buraya da yazın lütfen. (;
yani bulvar üzerinde alp billuriyeye yakınmı?
Alp billuriyeyi bilmiyorum ki ben.bilmiyorumkismile
slm ben ankarada tek falcı bilirim o da bizim sevim abla 10 yıldır tanırım ne dediyse öyle yada böyle bi şeklide karşılaşmışımdır hayatımda..k.örende