Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazarlama politikası olabilir ama bir hafta randevusunun dolu olması garip sanki kapısında kuyruk var doğru bizler aslında dertleşmeye olumlu bir şey duymaya ihtiyaç duyuyoruz ama şahsım adına duru görüsü olan aklımdaki sorulara cevap almamda katkısı olan falcı verdiğim parayı hak eder. Karşısındakini salak yerine koyup para koparmaya çalışanlar kendileri kaybeder ki kapısını da çalan olmaz. Yener'in ister reklam ister pazarlama ben de pek işe yaramadı tam gidecektim bu dolu hikayesini görünce vaz geçtim çünkü mantığa ters bütün Ankara fala gitse 1 hafta dolu olması zor değil mi
ben burada kimseyle nisan tartışmasına girmem.. enerjisi tutmuştur sana o başka..bana tutturduğu şey "bir arkadaşın sana sırrını anlatacak" ..evet o dönem bir arkadaşım sırrını anlattı da bunun benim hayatımı etkileyen yeri ne? bana ne? ben anlattığı vakit kendisine de demiştim, elimden birşey gelmez yardım için sana diye, yardım edilecek bir mevzuu değil.. ilk olarak yaklaşık 7 ay önce baktırdığım bir falında çıkan şey. ondan sonra gittiğimde artık net tarihler vermişti..17 gün - 3 hafta - 2 ay şeklinde.. ve asla ve asla öyle şeyler olmadı..hatta söyle söyleyeyim arada iletişim kaynakları var, öyle olmadığını net olarak gördüm!
Benim de burada anlatmadığım bir sürü detay var o yüzden bu kadar iddialı konuşuyorum.. ben tekrar gitmem orası kesin..gidene de laf etmem orası da kesin..
Nisan Nisan deniliyor ama gelecekle ilgili söyledikleri çıkan sadece bir kaçkişi..Arkadaşlar falcının şimdiki anı bilmesi yada ayrıldığım kişinin duygularını söylemesi yada onun agzından konusması önemli degil sonuçta ayrılmısızz beni yarı yolda bırakmışş kısacası önemli olan gelecek le ilgili dediklerininn çıkmasıı yani beni bırakan dönecekmi yada iş hayataı vb. oda anladığım kadarıyla gelecekle ilgili çıkan çıkan yokk.Birde jkarışık bakıyormuşşş deniliyorr laf ebeliği yapmaya gerek yokk o yüzden 100 tl yiğ bu kadın hak etmi,yor ama kalkıp burdan hala nisan övülürse 100 tl bakmaya devam eder. bu falcıları bizler bu hale getirdik 10 tl ye bakacakları fallara 40 50 100 tl istiyorlarr. ayıp yaa. Hele Nisan asla 100 tl etmez.
Yaseminin nosunu bilen ozelden gonderebilir mi dikmende bi yaseminden soz edilmis
Yasemin no:
bes yuz otuz yedi- yedi yuz bir - doksan yedi - kirk dokuz
Nisan max 30 tl yapar bence. Bana gelecekle ilgili dedigi tek bir sey cikmadi, zaten hepsi karman cormandi.
Yasemin no:
bes yuz otuz yedi- yedi yuz bir - doksan yedi - kirk dokuz
Baktırmaya değer mi ki ??? Ebru'ya hala baktıran olmadı mı?? Arkadaşım Cidan'da Neslihan diye bir hanıma baktırmış pozitif bir bayanmış kahvede ana yönelik biraz bilmiş ama tarot bakarken arkadaşımın yönlendirmesine ihtiyaç duymuş siz hiç ona baktırdınız mı kızlar...??
Baktırmaya değer mi ki ??? Ebru'ya hala baktıran olmadı mı?? Arkadaşım Cidan'da Neslihan diye bir hanıma baktırmış pozitif bir bayanmış kahvede ana yönelik biraz bilmiş ama tarot bakarken arkadaşımın yönlendirmesine ihtiyaç duymuş siz hiç ona baktırdınız mı kızlar...??
Su anki memnuniyetsizliginin sebebini anliyorum. Sonucta olmadi o falda soylenen ama karsidaki kisinin agzindan konusmasini bahsettigi zamanlarda teyit etmen bile, ( sunlari duyacaksin- soyle seyler konusulacak gibi - oyle hatirliyorum) daha ilerisi olmasa bile, isine yaramistir insallah. Yani Yasemin ile Nisan'in soyledikleri, isine yaramisti. Neyse canim, falin neden degisebildigini uzun uzun anlattim. Belki bana bahsettikleri de olmaz, bilemem. Olmasini istedigim ve istemedigim seyler var acikcasi.
Umarim kimse kotu olaylarla karsilasmaz..
kızlar yasemıne gıtmeyın paranıza yazık verdıgım paraya hala ıcım yanar.kadın sacma sapan konusuyo ve gonderıyo.Yarın arayacağım :))