- 19 Ocak 2007
- 107
- 1
Yok canim bu Yener aslan gibi adam
Siyah uzun kıvırcık saçlı , sakallı falan di mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim bu Yener aslan gibi adam
ankarada ortaköy cafede yıldız abla varmış ona fal baktıran var mı?
O paraya degmez çok karışık bakıyor ve bildiği seyde çok az. Asla birdaha gitmeyecegiğim negatif enerji veren bir bayannn.Verdiğim 35 yl ye hala acırımm
asmalıkonakta olmadıgına emınım cunku asmalıkonakta zamanında mehtap dıye bı bayan vardı ona gıtmıstık bıkac kere asmalıkonağı ordan bılıyorum benım bahsettıgım yener cok sacı olmayan zayıf bı adam asmalıkonak kafeyle aynı hızada angel kafenın bır yada ıkı yanı net hatırlıyorum cunku kapısında fal 7.5 lıra yazıyodu...Tolin, bu kisi asmaaltinda mi asmalikonakta mi? Ben hicbir zaman her nerde olursa olsun, bahsettigim Yener'in 7,5 a baktigini duymadim, 20-25 mis sanirim bir iki sene once, oyle yazmisti birileri burda
Yildiz in bana baktigi ilk fal teker teker cikti. 2. ve 3. falda hiiiiiiiiic bir sey cikmadi, ustune ustluk sinirimi bozdu. Gercekten negatif enerji yayiyor, pozitif seyleri soylerken bile olumsuzluk akiyor ustunden.
yok canım gokce degıl..bugun ogleden sonra ıkı arkadasımda ha baktırcakk eger olumlu olursa aksam sana numarayı yollayayım olurmu yoksa bosuna paran gıtmesın.ben suan heraalcıya ınandıgım ıcın :)))) saat 2de arayacak kadın.
nerde bu kadın bir bilgi verebilir misiniz?
Gökçe mi? Değilse ne bakarırsın , ayrıntı verdi mi? Özelden numara 😃
asmalıkonakta olmadıgına emınım cunku asmalıkonakta zamanında mehtap dıye bı bayan vardı ona gıtmıstık bıkac kere asmalıkonağı ordan bılıyorum benım bahsettıgım yener cok sacı olmayan zayıf bı adam asmalıkonak kafeyle aynı hızada angel kafenın bır yada ıkı yanı net hatırlıyorum cunku kapısında fal 7.5 lıra yazıyodu...
Yok, o Yener o Yener de degil, benim bahsettigim Yener'i adonis yazmis sadece, zayif degil, uzun kivircik sacli, yani kisa saclari yok en azindan. Ne kadar cok cakma Yener turemis yalniz :/ pes! Yener abi dogru soyluyor kizlar.. Yener, Nisan, Yasemin. Bence otesi yalan. Nisan ablam icin dusuncelerin hic degismedi, yasemin hanim icin de oyle. Yener abi de hakliydi diyorum. Gelecek icin Asmaalti'ndaki Yener'in soyledikleri de cikacak umarim. İyi kotu biliyorlar iste, Allah yardimcimiz olsun, surekli fal hos degil, birkac tuyo aldiktan sonra uzun sure gitmeyin derim cunku fazla fal baktirinca, 40 gun isiniz rast gitmezmis cunku yaninda baska varliklar 40 gun dolasiyormus, kotu gidiyormus isleriniz.
Tolin, sana diyecegim su ki, erkeklere inanma kolayca, anlattiklari gibi olmuyor hicbir sey. Bizim karsida fakir bir adam vardi, alkolik mesela. Cok icerdi. Arkadaslarinda, disarda, orda burda.... Ama sorsan hep uzgun, zor seyler geciriyor falan...
Yazdim iste aklinda olsun yani
Siyah uzun kıvırcık saçlı , sakallı falan di mi?
yanı sen smdı bana dıyosunkı adamla telefon konusmana ınanma kı bu adam egosu tavan yapmış asla kendını ezdırmeyen bı adam ama 100 lıra verdıgın ama daha ılk soyledıgınde patlayan nısana guven?!yanı acık acık yazıyım kusura bakma ama senın falcı onermelerıne asla guvenmıyorum hadı nısanı gecelım yasemının kac kere burda soyledıklerının cıkmadıgı yazıldı yanı kısacası nısana guvenmem gıden 100 lırama yanarım sana da soylıyım her falcıya guvenme bak zamanında burda muzafferı nısanı yasemını ovdun bak hepsı patladı yarın kalkar gıder yenere de baktırırım sorun dııl ama o da patlar
yanı sen smdı bana dıyosunkı adamla telefon konusmana ınanma kı bu adam egosu tavan yapmış asla kendını ezdırmeyen bı adam ama 100 lıra verdıgın ama daha ılk soyledıgınde patlayan nısana guven?!yanı acık acık yazıyım kusura bakma ama senın falcı onermelerıne asla guvenmıyorum hadı nısanı gecelım yasemının kac kere burda soyledıklerının cıkmadıgı yazıldı yanı kısacası nısana guvenmem gıden 100 lırama yanarım sana da soylıyım her falcıya guvenme bak zamanında burda muzafferı nısanı yasemını ovdun bak hepsı patladı yarın kalkar gıder yenere de baktırırım sorun dııl ama o da patlar
Kızlar Yener iyi reklam yapmış anlaşılan bugün arkadaşım meraktan aradı haftaya kadar randevuları doluymuş... Perstar yorumuna da katılıyorum geleceği Allah bilir ama duru görüsü iyi olan (ya da yardımcıları diyelim) falcı ana yönelik yorumlar. Şu Ebru'ya baktırıp deneyen olmadı mı falım geldi falcı yok koca Ankara'da
ben de bu konuda bir kaç kelam etmek isterim.. nisana, yasemine gidenlerdenim..yaseminin enerjisini kişiliğini çok sevdim..çok tatlı bir kadındı. ama söyledikleri o kadar uzak zamanlar için ki yani ben onları yaşayana kadar unuturum yasemini de söylediklerini de.. bir de hep pozitif şeyler söylüyor..sanırım herkese de öyle yapıyor. ondan çıkınca insanı bir umut, neşe kaplıyor. yaşam koçluğu gibi düşünülebilir. ve ben yasemin hnmın hislerinin güçlü olduğunu düşünüyorum..
gelelim nisana ve diğerlerine..şimdi burda ki herkes gayet de iyi biliyor ki bu insanlar bir takım varlıklarla işbirliği içindeler..yoksa hiç bir insanoğu- peygamberler hariç- bu tip yeteneklere sahip değiller. yani biz bile bile bu tip varlıklarla çalışan insanlara gidiyor muyuz? gidiyoruz ! pekiiiiiiii bu varlıklar yalan söyler mi? bal gibi söylerler..çünkü biliyoruz kiii onların içinde de müslümanı var olmayanı var! ben sanmıyorum ki müslüman bir varlık gelecekle ilgili şunlar olacak desin..e şirk koşmaktır..baktırmak da öyledir..biz de inanarak bu günaha ortak oluruz..bu kısımlar sanırım herkesin malumu ve kabulu..kendimizi kandırmamıza gerek yok.
yani biz burda tutmuş, "ayy şunun varlıkları mı daha iyi biliyor bunun varlıkları mı daha biliyor" diye tartışıyoruz aslında :))) komik... ben o yüzden bir zamanlar burda kendimi yırtarak diyordum ki "ben şu anı merak ediyorum, geleceği bilemezler"..
geldik şu an meselesine.. o konuda hislere inanırım. e varlıklar da bunu net görürler..benim merak ettiğim bu varlıklar olanı görür de o kişinin hislerini de bilebilir mi?? işte bence o kısım da muallak hanımlar :) olanı görürler ve tahmin yürütürler..mesela ben iş arkadaşımı hep çok neşeli göürürüm ama aslında içinde çok mutsuzdur, konuşunca anlarım ve hayretlere düşerim..
sonuç olarak işimiz bu ne idüğünü bilmediğimiz şeylere kaldıysaaa ben bilemiycem..anı net söyleyin dedim her gittiğime başka da bir şey demedim.. nisan ın söylediklerinden veya diğerlerinin söylediklerinden olan tek bir şey yok bende ! bunu da her seferinde üstüne basa basa söylüyorum..
Nisan'in soyledigi onemli bir sey vardi sana, hatirliyorum, o henuz olmadi. Ama yazin soyledigi tarihlerde uyan, yasadigin seyler olmustu saniyorum.
T..
ya reklam demeyelim şimdi tatlım yener buraya girip reklam yapmadı ki, adam pek paragöz de değil bana bakmadı henüz ama geçmişimde kötü/kayıp yıllarımı çıkardı valla şu şu yıllar aşk hayatın çöp dedi...bide adam xlilax gitmeden de gayet doluydu pazarlama politikası da olabilir
fal bakarsa geleceği de söylerim ama var ya fal mal yalan ya konuşma dert anlatma olumlama ihtiyacımızı tatmin ediyoruz....
nisan dahil artık takmıyorum zaten unutum dediklerini
yaseminin dedikleri çıkmasa da o kadın kişiliğiyle konuşmasıyla hoşuma gidiyor...perstara katılıyorum yaşam koçu gibi.