- 23 Ağustos 2012
- 49.418
- 228.928
Iyi bi falcı bulsak ya artık 😒
Ben zamaninda cok gittim, Rukiye, Nurcan, Yildiz, Eylul....Ankara'da iyi falci yok, bosuna para kaptirmayin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi bi falcı bulsak ya artık 😒
yollıyım ama eskısı gıbı ıyı dııldı ben gıttıgımde
Haklısın ben de pek beğendim denemez. Bugün uğradım yer değiştirmiş ve ortam biraz gergindi birlikte çalıştığı kişiler çok paragözdüler tamam ekmek parası ama bunu apaçık sezdirmek hoş değil. Ufak ana yönelik tutturdukları oldu fakat yine bir tahminde bulundu eğer çıkarsa burada yazarım. Kızlar şöyle isim veren nokta atışı yapan bir falcı yok mu koskoca Ankara'da
Ben zamaninda cok gittim, Rukiye, Nurcan, Yildiz, Eylul....Ankara'da iyi falci yok, bosuna para kaptirmayin.
ben artık iyice ümidimi yitirdim
başkalarına kıçımı yırtarak kazandığım parayla bana umut satmasından
olmuyorsa
olmuyoooorrrrrrrrr
olmuyor işte
gelmiyorrrrr
bu insanların ilacı olsa kendi başıma sürer
bu olayı para işine döker ne bileyim yapar birşey işte
inanılmaz depresif oldum ya da ben
mutsuzummmm yaaaaaa lanet ediyorum herşeye
hatta birazdan işten çıkıp tek başıma benim dünyama gideceğim...
ben artık iyice ümidimi yitirdim
başkalarına kıçımı yırtarak kazandığım parayla bana umut satmasından
olmuyorsa
olmuyoooorrrrrrrrr
olmuyor işte
gelmiyorrrrr
bu insanların ilacı olsa kendi başıma sürer
bu olayı para işine döker ne bileyim yapar birşey işte
inanılmaz depresif oldum ya da ben
mutsuzummmm yaaaaaa lanet ediyorum herşeye
hatta birazdan işten çıkıp tek başıma benim dünyama gideceğim...
cherry ozel msj kutunu bosalt bacim ben dusundugumuz seyi yaptim aklimizdaki iki kisiden birine parayi yatirdim 7 de bakicak
Buyur panpa beklerim. Ayyyyyyyy heyecan yaptim simdi
hepimizin hikayesi ayni canim herkes biraz yalniz burada bi cogumuz ailesi ile de mesafeli (fiziken ve ruhen) bunlar benim tespitim tabi millet bizimle konussun diye yalnizligimiz hafiflesin diye artik bizi dinlemekten bikmis arkadaslarimizin basi sismesin diye saciyoruz paralari malesef
cherry ozel msj kutunu bosalt bacim ben dusundugumuz seyi yaptim aklimizdaki iki kisiden birine parayi yatirdim 7 de bakicak
hepimizin hikayesi ayni canim herkes biraz yalniz burada bi cogumuz ailesi ile de mesafeli (fiziken ve ruhen) bunlar benim tespitim tabi millet bizimle konussun diye yalnizligimiz hafiflesin diye artik bizi dinlemekten bikmis arkadaslarimizin basi sismesin diye saciyoruz paralari malesef
Ayyy kimmiş o?? Kim ? Kim?? 😄😄😄 biz de istiyoruz.... Nasıldı ?
meshur burak'a baktirdim agzim acik kalmadi yeni seyler duydum nesibe ile ayni fikirde olan 2. kisi aramam lazimmis bekliyormus :) yani ehh iste
Kısa baktı ama di mi??
10 dk o konustu 5 dk da ben soru fln sordum tum gorusme 15 dk 10 sn surdu
Bende de yaklaşık 15 dakika sürmüştü, demek ki sabit süresi bu :))
sen memnun kaldin mi ? bende hatlar karisti eski sevgilisine donmus diyen mi ararsin baskasini bulmus diyen mi eski sevgilisinin sevgilisi var diyen mi bu da senin aramani bekliyor dedi bakalim
Burak bana bir de " duru görü" yeteneğim olduğunu söyledi.... Yeteneğimi geliştirip falcı arayışımıza son mu versem :26::26: