Kizlar, ben burada hep dogru bildiklerimi yazmaya gayret ettim ve oyle de yapiyorum...
Henuz kendi tecrubem degil, ancak dogru soyledigini dusundugum bir insan Yener bey. Daha once de Nisan ile ayni seyleri soyledigini yazmistim gelecek icin.
Cevremde Yener ismi yaygin, fakat bu sitede pek iyi bilinmiyor...
Ancak.. Kendisinin randevulari cok dolu, ve musterileriyle arasi cok iyi. Cevremdeki arkadaslarim, hem yasiyorlarmis dediklerini, hem de uyarilari hep cikiyormus, mesela su zamanda ara yada arama, soyle olacak boyle davran, gibi...
Bir kadinin kocasi terk etmis, bir ay olmus adam cevap bile vermiyormus kadina, Yener elinde ciceklerle gelecek demis aynen oyle olmus, kadin inanamamis falan... İki arkadasimiz da sinavdan gececegini zannediyorlardi, hayir kalacaksiniz dedi kaldilar. Gidecegi ogretmenin harflerini saymis, bundan sonra gececeksin demis. Sonra o ogretmeni duyuyorlar ve su anda ondan ders aliyor, gececek mi bakalim.
Dun de ismini vermeyeyim, bir arkadasima 4 harfini verdigi isimli biriyle cikacagini soylemis, su an sevgililer. Yeni yakin oldugum insanlar oldugu icin yeni ogreniyorum hepsini. Her ne kadar musteriye ihtiyaci olmadigini dusunsem de, Sezar in hakkini Sezar'a vermek istedim :)
Gaussmat canim kullandim iste ;D