- 9 Temmuz 2008
- 1.428
- 320
Yener e hic gitmedim sekerim. Gel Burak isini dusun derim
burak ? o kim ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yener e hic gitmedim sekerim. Gel Burak isini dusun derim
burak ? o kim ki?
Istanbul topiginden biri, telefonla baktiralim diyoruz. Yakin gelecegi bayagi biliyormus.
kızlar merhaba,
evim cafe deki sevda hanıma giden var mı?daha önce giden varsa lütfen yorumlayabilir mi..çok kendinden emin konuştu ,dediklerini yaşayan oldumu ?? teşekkürler
kızlar burak için acele etmeyin derim ben burak geçen hafta bursadaydı yüzyüze baktırdım ben biri kasım sonu biri aralık sonu olmak üzere 2 tarih verdi bana eğer çıkarsa paylaşırım sizle
Merakla bekliyorum sekerim, kasim sonu cikarsa bana mesajlar misin?
ben pek sokakmış oymuş buymuş bilmem
angelo cafe yazıoyor şuan karta bakıyorum
karanfil 2 sokak diyo
orda mısırlı bi hnm var
adı biraz tuhaf sarışın mavi gözlü 45-50 yaşlarında
ona baktırdım 70tl idi
ben gerçekten çok etkilendim
rezzan ablanın falını cok ovmustum bana gercekten tuturduu arkadsımn bırınıde bıldı yenı nıkah dugun yapmıısnz erkek bebegınız olmuss hatta yabancı uyruklu gelın almısınz falan tarıhler vedıı ama cok yakıın degıl ama bakalım nasıl olcakk amaaaaa diger arkadsıma hayatındakı erkegın dogru kısı oldugunu ve evleneceklerını soyledıı.kızda nasıl mutlu oldu etkılendıı ....dun cocuk ayrıldı arkadasımdan ve sanırızz zaten evlıymıs emın olmamakla beraber yuzde 95 ((((((26:
kizlar son aylarda kaç lira harcamışımdır fala bilmiyorum.
bir önceki durumda tutturanlar olmuştu ama bu kez hiçbiri tutturamıyor.
boşa beklentiye giriyorum.
bu hafta karşılaşacaksınız dedi diye falcı her gün süslü süslü gezdim ya.
kizlar son aylarda kaç lira harcamışımdır fala bilmiyorum.
bir önceki durumda tutturanlar olmuştu ama bu kez hiçbiri tutturamıyor.
boşa beklentiye giriyorum.
bu hafta karşılaşacaksınız dedi diye falcı her gün süslü süslü gezdim ya.
vallaha adam evli ve 3 cocuklu cıktıı bugun emın oldukkk ama adam babasının arkadasına soz verdıgını ve onun kızıyla evlenmek zorunda oldugunu soyleyrek ayrıldıı arastırdık ve ogrendık (((((((((offf bu nasil kotu bir haber ben de son kez rezzan ablaya baktirmistim evli adami goremiyorsa benim sordugum soruyu hic bilemez ki....
falcilar burayi okuyup aman siz falla kafayi bozmussunuuz eglenmeye baktirin demiyorlar mi!
Nisan nerde bakiyor iletisim bilgilerini nerden bulabilirim