cıks bende begenmedım yanı senın soyledıklerıne katılıyorum daha cok abla tavsıyesı gıbıydı falla hıc alakası yoktu
aynen öyle, ben de onu demek istedim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cıks bende begenmedım yanı senın soyledıklerıne katılıyorum daha cok abla tavsıyesı gıbıydı falla hıc alakası yoktu
İsmi betül değil benim dediğim kişi hülya hnm sizin dediğiniz hala bakıyormu bu kadar iddalımı bilgi verebilirmisin
hayır çağrışım yaptım betülde önce otantik eşyalar satan bi dükkanı vardı orda bakıyodu, aynı dediğiniz gibi üniversiteleri vealdığım eğitimler fazla vegeçen seneden beri danışmanlık bürosu açmıştı ad vermeyince, o mu direk merakettim, o da tarot bakıyor vedediklerinden bazılarını yaşadım ama çok pahalı ... 1 senedir gitmiyorum kendisine
aynen canım yaa:)bence sadece anı biliyorlar geleceği kimse tutturamıyo:)
kızlar ben yeni birini buldum. çok pahalı ama istanbul'da yaşıyor galiba. telefonla baktıracağım. baktırdıktan sonra size ismini yazarim iyi biriyse. kötüyse adını da geçirmeyelim de reklam olmasın.
sitede hiç adı geçmeyen biri.
canım sen elmiraya baktırdın mı hiç?
Gauss cugum Elmiraya Istanbul topiginde yazilanlari okudum, bilemedim. Iyi bir falci degil gibi.
canımcım benim beynim döndü onları okurken reklam yaptı diyen her dediği çıktı diyen...bir kişi var bildiğim güvendiğim ona dedikleri çıktı gibi işte bir yıl önce baktırmış .... reklamları ayıklayamadım istanbul topiğinde
Benim de aklimi celdin simdi, baktirsak mi?
valla tuanaya gidip o elime verdiği kağıdı yedirmek istiyorum ona:)
kızlar kuzenim Gülay diye bi kadına baktırıyor ve çok memnun 50 tl ye bakıyomuş..kadının belli bi yeri yokmuş nereye istersen oraya geliyomuş..pahalı diye baktırmadım ama ona 15 öbürüne 20 diye diye kaç 50 oldu..Gülay'ı bilen baktıran var mı?
evinde yada telefonda bakıyor
ümitköydeymiş evi ben telefonla baktırmıştım evini bilmiyorum
canımcım benim beynim döndü onları okurken reklam yaptı diyen her dediği çıktı diyen...bir kişi var bildiğim güvendiğim ona dedikleri çıktı gibi işte bir yıl önce baktırmış .... reklamları ayıklayamadım istanbul topiğinde
Acaba Nisan gibi biri mi??? Bir de ona mı baktırsak ?? İletişim bilgilerini alabilir miyim ben de....bu arada dün söz ettiğim kadına baktırdım kızlar. haftaya haftaiçi için olacak bir şey söyledi. çok da kolay değil bence olması ama eğer o çıkarsa ismini yazayim.
ve bir şey diyeceğim, hayatımda ilk kez fal baktırırken korktum. bağırıp çağırdım.
telefonda baktırıyordum.
ismimi sordu, annemin ismini sordu.
"senin iki ismin var diye gösteriyorlar ama?" dedi
"doğru iki ismim var" dedim.
sen şu anda şöyle bir evde (evimi aynen tarif etti) şu katta, şunun üzerinde oturuyorsun, elinde de sigara var dedi. kadın o an beni gördü, (deli demeyin nolur)
ben de bağırmaya başladım, "korkutmaya mı çalışıyorsunuz bu ne ya" falan diye.
kalktım ışıkları falan açtım evde.
"korkma tamam sen sor ben söyleyeyim" dedi.
sordum birkaç şey.
sonrası hani daha çok soru cevap gitti.
bir de ilginç olarak 2014'te apar topar evleneceksin eylülde dedi. imkansız dedim. bence de çok erken ama aşık olacaksınız çok dedi. iyi dedim.