- 25 Ağustos 2013
- 4.373
- 250
lafım asla sana değil! laf zaten gitmesi gereken yere gitmiyor ben samimiyetle soruyorum ne yönüyle beğendiniz falını(paragöz değil iyi niyetli vs vs demeyin bu falı beğenme gerekçesi değil) kaç seferdir 10-20 mesajlı biri gelip "pelin teşekkürleeeer" diyor pelin de elime mi yapışır canım ne demek ne demek modunda! benim garezim falan yok ama bu topiklerde garip şeyler dönüyor ve ben de kuşkulandım yazıyorum arkadaşlarım bir bir beğenmezken falın ilk 5 dakikasında telefonu kapatmak isterken (olumlu da olsa olumsuz da olsa ilgisiz olduğundan) burada teşekkürler pelin denilmesi rahatsız ediyor beni!
tabi mune kontrol etmişse ve sorun yoksa bana düşmez reklam olup olmadığına site yönetimi karar verir.
Lafın bana olmayabilir ama az önceki mesajında çok genel yazmışsın inan Gökçe ye fal baktıran herkes üzerine alınır.Bide aynı Gökçe denmi bahsediyoruz.Ya hiç öyle biri değilki 5 dk da fal bitiren ilgisiz biri değil.BakGökçe yi tanımam etmem ama Allah için öyle detaylı öyle uzun baktıki üstelik benim sorduğum sorular hariç.Ben burda aksini sòylesem zaten yükarda Allah var o biliyor baştan savma bakmadığını.