gökçe hanıma geçen ay bende fal baktırdım, yani şimdi paragöz olmasa fiyat 50 tl olmaz arkadaşlar daha makul bişi yapar :)
ama dedikleri gibi sınırsız soru sorabiliyosun, emek veriyo uzun bi süre ilgileniyo, bunlar güzel şeyler kestirip atmıyo
bana söylediği kötü şeyleri yaşadım, bi konuyla alakalı söylemişti, diğerleride uzun bi süre var bi daha baktırırmıyım, çok sıkışmam fal konusunda
onun dışında fal alemdeki rezzan ablanın dediklerini yaşıyorum kesinlikle tavsiye edebilceğim falcılardan, şiddetle önerebilirim inanmazdım karşılıklı görüşmeden ilk fal baktırdığım insan ve dedikleri çıkıyor 2 3 hafta içinde yaşıyorum, verdiği zamanlarda çıkıyo :) ince ayrıntılar veriyo, senin anlatıcı kısmında yazmadığın şeylerden de bahsediyo hayatınla ilgili
eylül kafedeki mustafayı bir beğenen var bir beğenmeyen, valla ben 5 dk da ciddi abartısız 5 dk fal baktığı insanlara şahit oldum :)tuttum çünki dakikayı :) bana genel olarak söyledikleri çıkıyor aşk hayatım olsun okul hayatım olsun, ama dediklerinden çıkmayanlarda var yakın zamanla ilgili dedikleri özellikle tutuyo 1 ay içersinde
sude cafede neslihan hanım var dedikleri çıkıyor ama çok genel konuşuyor, çıktıktan sonra alnlıyosunuz her dediğini yaşadım diyemem ama ara ara yaşadıklarım oluyor
eskiden süheyla hanımı çok severdim bahçelideki çatı cafedeydi en son, halada kişiliğini severim, ama son zamanlarda pek gitmiyorum en son temmuzda gitmiştim, yakın zamanda dediklerini yaşıyorum 2 hafta içinde dedikleri çıkarsa çıkıyo çıkmadıysa hiç çıkmıyo :) iskanbil ve kahve falının başarılı olduğunu düşünüyorum
nisanı çok adı geçiyor ama 100 tl, 100 tl lik ne söylüyo diyorum bu kadar veriyosam ölene kadar olucakları anlatsın yani
çok paralar döküyoruz artık 50tl nin üstünde hiç bi falcıya gitmem hatta 50 bile vermem 15 e 20 verdiklerim daha tutarlı oluyor