- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
Cherry Pinarin yeri ve telini verin gideyim.Bilen var mi yeri nerede?Nisanin da teli ve yeri lazim. Ankara turumda tecrubelerimi tek tek yazacagim.
Ortakoy kafenin yeri nedere oraya da gideyim:)
Yasemin turuncu kafede dimi?:)
ben pinari onermiyorum acikcasi xlilaxe dedigi bisey cikmadi gayet netti ama olmadi.
yasemine gelirsek karsi tarafin duygularini biliyor cidden soyle bir ornek vereyim sana diyelimki x kisi bana asik mi diye sorarsan ve o x kisi sana asik degilse yasemin bu kisi sana asik degil der asla asik ölüyo bitiyo demez ama (iste sorun burada basliyor) ayni x kisi ile evleneceginizi cocuk sayinizi vs vs vs 10 yillik bi kalkinma plani yapabilir sana!!!bu yonu nedeni ile tekrar gitmem ama karsi tarafin haleti ruhiyesini ine cine bulasmadan biliyo "duru goru" vasitasiyla olsa gerek !
nisan konusu cok dallandi budaklandi ben bana dedigi coook ozel bir "kelime"den dolayi tamam budur iste dedim ama nisan abla gelecek konusunda abartmaz bana dedigi sey olmadi uzgunum ama olmadi belki zamani vardir bilemiyorum
hem ani hem gelecegi bilen yok maalesef!bide yasanacak olaylari fal acayip olumsuz etkiliyor bence.