- 15 Kasım 2012
- 455
- 131
princess canımcım, tatlım ceza falan almadım ceza gerektirecek bişey yapmadım zaten herkes biliyor.
bir süre dışardan bakayım dedim üyeliğimi dondurmuştum...özledim sizi geri döndüm.
özelden değil buradan söyledim herşeyi burada tanıştığım değerli dostlarımla elbette telefonla görüşürüm ama iyi niyetine inanmadığım üyelere numaramı vermem mümkün değil...haklı veya haksız bana yöneltilen hakaretlere hiç bir şekilde cevap vermeyeceğim...DELİL oluşturmayacağım yapmak istenilen şeye herşeyi buradan yazma sebebim odur...ve asla kimse benim ne yapacağıma, ne yazacağıma karar veremez...ben kimsenin yorumuna karışmazken reklam olduğu apaçık kişilere bile laf etmezken ben nisan veya başkasının reklamını yapmakla suçlandım...bi üyeye reklam mı yapıyorsun dedim resmen başka bir üye aman da yeni falcıları engelleme yetti artık dedi gitti baktırdı buraya yorum yazmadı...burası bilgi "alış verişi" yeri sadece bilgi "almak" için kullananları vicdanlarına bırakıyorum. lafım bir kişiye değil nickini bile bilmediğim kişiler bunları üstüne alınmasa iyi eder.
bu arada şuleyi denedim hayatımla ilgili baya bişey bildi ama iki arkadaşıma dedikleri olmadı bana daha belli değil çıkıp çıkmadığı...bilgi vermiyormuşum falcılar hakkında, sadece hayatımı anlatıyormuşum ya bu da doktorlarla ilgili yorum değil fal yorumu işte da:)...beni bilen bilir öpüldünüzz...iyi yazışmalar.
Hoş geldin Cnm sensiz inan tadı yoktuu