- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
Bence Nisan ayıp etmiş gerçekten. Yani fal gibi bir zırvalığa , olasılıklar üzerine kurulu bir işe 100 kağıt bayıyoruz. Zaten bir kere fal baktırmışsın, 1 tanecik soru için 2 gün sonra tekrar gitmen zırvalık olur zaten.
Ben de adam gibi soru soramadım. Benim seansım 3 harflilerle konuşuyorum, onların dediklerini yazdırıyorum havasında geçti. Lakin bir noktada ''bana diyorlar ki bu seans bitmek üzere , 2 kısa soru sorabilirsin'' dedi Nisan aplamız, ben de gülmemek için kendimi zor tuttum. 3 harfli arkadaşlar mı soru kısa olsun buyurdular , yoksa Nisan mı bilemedim
100 kağıdımı alması dışında mutlu ayrıldım, güzel şeyler söyledi.......bakalım tutacak mı.
ben bu seans bitti lafını bi kaç kişiden daha duydum ama bana hiç öyle demez nisan abla en az 1 saat (rekorum 1saat 15 dk)sürer benim kafamda sorular bitmeden de kalkmam...ama çoğu kişinin 40 dk sürüyomuş seans bitti diyormuş enerji demeye dilim varmıyor valla inanmıyorum enerjiye ama şu olabilir benim hödük efendi çok çenebaz o ssusmadıkça nisan abla aktarıyo ve uzadıkça uzuyo:) bana da hem güzel hem kötü şeyler söyledi yalnız o bir tek 3 harfli ile bakmıyo başka bişeyler daha var