Çok güldümmm :)))) Tatlım elbiseleri istanbuldan alıyorum. 20 tl ve inanılmaz guzel kaliteli taşlı falan :) Yerini söylerim gidersen. Taksim istiklalde elhamra diye bir pasaj. Sabahtan gidip aksama kadar karıştır öyle güzel seyler buluyorsun kı anlatamam. Ordan almaya baslayalı baska hiç bir yerde bişey beğenemiyorum :)))
Bu arada dediğimi yapamadım, sabah bişeye canım sıkıldı ve yazdığım falcıya gittim Arkadasımı aradım eminsin dimi bak gidiyorum diye. Ve çok samimi söylüyorum hayret ettim kadın cok güzel baktı. Cafe bostu cok huzurluydu, öyle alelacele bakılmıs bir fal değildi ve yasadıgım ılıskılerı yıl ve surelerine kadar soyledı. Sadece o değil birsürü sey bildi çok şaşırdım. Gelecekle ilgili mevzuları bilemem tabi ama ben şuna inanıyorum gercekten geleceği tamamen bilecek kımse yok. Bin tane baktırdık artık hepimiz biliyoruz ki çıkanlar olur ama kimse tanrı değil :) Ama an için can sıkkınlığıma cok iyi geldi. Ezgiyi de cok begenırdım ben ama artık ezgıyle asla kıyaslamam öyle diyeyim. Kadının her cumlesı dogruydu. Zan altında kalmak istemem cok övüp. Ama arkadasımın dediği kadar vardı. Ben memnun kalacağınıza inanıyorum. 20 tl kahve. İçinize de oturmaz. Katinaya da cok iyi bakıyormus ama ben baktırmadım :)
hangisi bu gittiğin falcı canım