- 19 Mayıs 2013
- 415
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aktıff ya bısey sorucam pekı pınarın her soyledıgı cıkıyomu yoksa soyledıklerının cogumu cıkıyo?
bir anda yeni bir sayfada herkes ömrüm diye birinden bahsetmeye başlamış. bahseden arkadaşların da hep 3'er mesajı var forumda. ilginç bir adammış bu ömrüm.
ben gitmem şahsen, reklama tokum.
neyse.
ben bu ara online fala sardım. istediğim iki falcıya da ulaşamayınca iyice sinirlendim.
son olarak telwede herra, adalar ve rehbere baktırdım.
rehber kısa bakıyor, çok değmez. soruna yanıt veriyor o kadar.
herra daha iyi. içlerinde en iyisi o. söylemediğin şeyleri biliyor.
adalar ise tamamen tırt. ben en çok ondan umutluydum ama ses kaydını yarıda kestim. benle alakasız şeyler anlatmış durmus.
Canım Gökmen Brothers cafenin adı. Yeri bahçelide ve garanti bankasının olduğu sokakta. Bakan kişinin adı nuran. Nazik ve çok düzgün bir bayan. Gerçekten de harika bakıyor. Yani bana öyle baktı. Şuan ankaradaki favorim oldu :)
canim sen de nisani karisik bulanlardansin sana dedikleri cikti mi bana o anla ilgili coook fazla sey bildi insan beklentiye giriyor ya! yasemin tutturamayabiliyor ama nisanin dedigi genelde cikarmis :S pinari da begenen tam begeniyo begenmeyen begenmiyo zaten artik ankarada olmayacagimicin fal faslim bitti sanirim :)
nuran hanıma ben konur 2 deyken gitmiştim dediklerinin bir tanesi bile çıkmadı
bu nuran aşırı kilolu bi bayan mı?
Hayır canımmm aşırı zayıf bir bayan :)) Bu arada yoldan geldim yeni okudum yorumlarınızı. Nuran hanıma gidip beğenmeyen suratsız diyen olmuş şaşırdım cunku bana cok guleryuzluydu :) Yani siz guldunuz de o somurttu mu acep :) Ben buraya son yazdıgımdan sonra arkadasımı da goturmuştum cok begendı ben de gitmişken katina baktırdım yine tutarlı ve cok guzel bakmıstı. Hatta bana bi yolun var iptal oluyor ama sonra gidiyorsun dedi. Ben de dedim ki kararsız kalmıştım sadece onu goruyorsundur karar verdim gidiyorum dedim. Hakikaten olmayacak aksilik oldu benim gidişim iptal oldu. Grup yola cıkmaya 2 saat kala tekrar durum değişti apar topar gittim.
Ama hep diyoruz fal enerji işi hiç biri hiç bi şekilde herseyi bilemez yani. Sizinle tutmamıs demek ki. Yani hakkaten beni cok sasırttı ve cok iyi baktı. Ben herkes memnun kalır diye dusunuyodum sağlık olsun :)
Ayriyetten son aldığım bilgiyi aktarıyorum binnazabladaki rezzan iksir, rezzan abla olarak yeni bi siteye geçmiş. falalem diye bir site girip bakanınız deneyeniniz oldu mu ? Yeni ve iyi birileri var mı :) Hepsini tükettik sitelerin de ahhh ahhhh :)))))
tolin dilek dusını okuyormusun? Nasıl bir gelişme varmı?
okuyorum henuz bir gelişme yok
senın yorumlarına guvenıyorum balım bıraz zaman gecsın nuranı bende denıycem ayrıca nuranı benım bı arkadasım denemıs oda memnun kalmıs bu arada bu bayanın ıletısım numarasını alsaydın sonra ezgı gıbı kaybedıp ortada kalmayalım
Sorun yok kuzum o iş tamam :))) Bu sefer olmayacak öyle :)) Ezgi zaten gitmişş burdan. Memleketine dönmüş diyorlar.