Numarası elindeyse tabii ki arayabilirsin, ama meşgul çalıyorsa bir 45 dakika sonra tekrar dene, mutlaka bir başkasına fal bakıyordur :)
Ama görüşmeden sonra bize "şunu dedi, bunu da dedi" demeyin, ama yorum bildirin mutlaka, buradan ya da özelden... haklı çıktığımı görmek her defasında beni çok mutlu ediyor çünkü :)
"Bana kimse fal bakamıyor!" diyen arkadaşlarımın bile yüzünü görmek fal esnasında, Zeyno anlatıyorken, inanılmaz bir duygu. Gurur duyulası cidden...
Annesinin anlattığına göre çocukluğundan beri böyleymiş Zeyno, annesi ve anneannesinde de varmış bu yetenek. Ama anneannesi namaza başladığı için fala tövbe etmiş. Neyse bu kadar yeter, Zeyno kızacak bana neden bu kadar anlattın diye. :)
Dediğim gibi yorum atın mutlakaHoşçakalınız...
arıcamda aramaya korkuyoru vallahii yaa:) olumsuz şeyler söylerse iyice kendimi kaptırırım diyee..bankaya filan yatırma olayını kabul eder dimi canım ona göre arayayım
telden baktırmak istiyorum dersen kabul eder.
arıcamda aramaya korkuyoru vallahii yaa:) olumsuz şeyler söylerse iyice kendimi kaptırırım diyee..bankaya filan yatırma olayını kabul eder dimi canım ona göre arayayım
:) Aramaya korkmana gerek yok da, bana da kötü şeyler söylerse diye, benim de korktuğum zamanlar oluyor.
Kötü şeyler görse bile çok yumuşak bir dille anlatmayı tercih ediyor, o yüzden de çok korkmanı gerektirecek bir şey yok yani
peki hiçbirşey belirtmeyeyimi şunu merak ediyorum filan diye başta canım...
Senin adın, doğum tarihin ve annenin adını istiyor. Onun dışında da not almak için, elinde kalemin kağıdın mutlaka olsun
Soracaklarını da bir yere not et, fal esnasında o yanıtlamazsa fal sonunda sen sor
bana da yazar mısın zeynonun numarasını özel mesaj hakkın varsa.
Yeni geldiğim için sanırım benim özel mesaj hakkım yok ama Rnbabe'den isteyelim, sana da göndersin
İyi akşamlar hepinize kızlar...
bana da yazar mısın zeynonun numarasını özel mesaj hakkın varsa.
ben baktırıcam ama önce haftasonu kadriyeye baktırıcam arkişidler sıralamayı ona göre yaptım :)
ben aradım aksam zeynoyu valla cok kendınden emın konustu ama gıtsemmı gıtmesemmı bılemedım:26::26::26:
ne dedi tatlımyaaa bende arıcam ama okadar fal baktırdımki biraz dursamı diorum biyandanda içim içimi kemirio :)