Ankara'daki Falcılar

arıcamda aramaya korkuyoru vallahii yaa:) olumsuz şeyler söylerse iyice kendimi kaptırırım diyee..bankaya filan yatırma olayını kabul eder dimi canım ona göre arayayım

arıcamda aramaya korkuyoru vallahii yaa:) olumsuz şeyler söylerse iyice kendimi kaptırırım diyee..bankaya filan yatırma olayını kabul eder dimi canım ona göre arayayım

:) Aramaya korkmana gerek yok da, bana da kötü şeyler söylerse diye, benim de korktuğum zamanlar oluyor.
Kötü şeyler görse bile çok yumuşak bir dille anlatmayı tercih ediyor, o yüzden de çok korkmanı gerektirecek bir şey yok yani

nerdeyse şimdi dışarı çıkıp arıcam ama bugün zaten 2 tane fal baktırdm benim bile enerjim kalmadı fal baktıra baktıra oda yarına kalsın artık gerçi yarında kandil ama mübarek günde iyice günaha girmesemmiki

peki hiçbirşey belirtmeyeyimi şunu merak ediyorum filan diye başta canım...

Senin adın, doğum tarihin ve annenin adını istiyor. Onun dışında da not almak için, elinde kalemin kağıdın mutlaka olsun

Soracaklarını da bir yere not et, fal esnasında o yanıtlamazsa fal sonunda sen sor

Son düzenleme:

bana da yazar mısın zeynonun numarasını özel mesaj hakkın varsa.

Bayanlar rica etsem özel mesaj hakkı olan biri ozlem_06'ya Zeyno'nun numarasını yollayabilir mi?

canim sen nerden buldun bu bayani?bir de donecek donmeyecek falan malum konularimiz sen gittiginde hangi aydi da 6 li bi tarihte donecek dedi ?bana 6 li tarih dese bu kadin kotu bakti derim cunku 6-16-26 gibi 3 gun ve 12 ay var hepsi olur yani altinci ay aklima gelmez mesela neyse bu kadar net bir sekilde kimse ovulmedi aliskin degiliz ondan sorusturuyoruz hakli olarak meselA ben aylar once semrinin fali bende eksiksiz cikinca gelip buraya ilk mesajimda onu oven biseyler yazsam illa ki giden olurdu ama ikinci fali tutmadi anladigim kadariyla zeynebin istikrarli oldugunu soyluyorsunuz...merak etsem de suan icin gitmem sanirim

bu laklak cafede falan bir suru falcı olurdu eskiden. Işın da ordaydı eskiden. Cok enteresan seyler bilmişti. Sonradan burda okudum fos cıktı falan diye. Bu kadar para dokmeye hala elimizde adam gibi biri yok, yetmezmiş gibibir de uzerine güven sorunu.

ben aradım aksam zeynoyu valla cok kendınden emın konustu ama gıtsemmı gıtmesemmı bılemedım:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…