Ankara'daki Falcılar

Hem kendin diyorsun şimdiyi bilse nolur. Benim bildiğimi bana dese ne anlamı var ben zaten biliyorum diye... Hem de övdüğün yanına bak. Gerçekten şüphe uyandırıcı.
Çelişkili yazıyorsun.

Hep öyle orası yaa... Zorla içeri sokacaklar insanı. sempatiksalakcinni

Bir an gitmeyi düşündüm canım ama senin bu yorumundan sonra vazgeçtim senin hislerine güvenirim ben :)

Teşekkür ederim canım. 30 tl vermeye hiç değmez. Yıldız'a bile değmeyebilir 30 tl. Tamam çok iyi baktı ama 12tl verdiğim Figenle benzer şeyleri söyledi sonuçta. Ucuz olanını tercih etsek de olur. olumunekankayizsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldığım bi duyuma göre cidandaki figen iyiymiş. Şaibeli görüşler olduğu için güvenenemiştim ama şimdi tamam. İyişallah memnun kalırım. Sayemizde falcılar hisse senedine döndü. :uhm:

Yeni aldığım bi duyuma göre cidandaki figen iyiymiş. Şaibeli görüşler olduğu için güvenenemiştim ama şimdi tamam. İyişallah memnun kalırım. Sayemizde falcılar hisse senedine döndü. :uhm:

Ben de defalarca yazdım iyi olduğunu.
Yani söyledikleri başta hava cıva gibi gelir belki beğenmeyenlere ama gerçekleşiyor işte.

bugün yine masal cafeye gittim helin hanıma çok önemli bir sınavım var onu geçiçceğimi söyledi aslında o sınava hiç çalışmadan girdim bakalım sonuç ne olucak çok merak ediyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ben bahçelievlerde oturduğum için bugün burda ki falcılara gittim. Annem gül ablaya baktırdı yeni bişey yok. Ben de fala düşkün bi arkadaşımın tavsiye ettiği süheylaya gittim çok memnun kaldım. El falına süper bakıyor. 3. caddede köşede eliza diye bi kafe (chadıra yakın). İnsanın elinde taşıdığı çizgilerden bu kadar şey bilmesi ilginç. kahve+tarot+el falı 30tl. Uzun baktı bayağı son yıllarda baktırdığım en stressiz ve uzun faldı 1 saat ayırıyor her müsterisine. Figene de gidicem ama Allah nasip ederse.

Bu ilgimi çekti işte.
Denerim ben de. 1 ya da 2 ay sonra. CADIARZU

konur 2 de ehli beyt cafe , kaan a
giden arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi,bir değerlendirme yapalım:)

konur 2 de ehli beyt cafe , kaan a
giden arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi,bir değerlendirme yapalım:)

Zaten forumda ben önerdim Kaan'ı 5 lira zaten kahve falı bir kahve parası yani ben memnun kaldım ve önerdim giden arkadaslar da memnun kalmışlar

Salı günü Dilça kafedeki Suzan Hanıma baktırdım bende. Kahve+tarot 10 tl ama kısa sürüyor tabi. Beğendim ben. Bakalım bekliyorum söyledikleri çıkacakmı. gamyoncuiremsu

Salı günü Dilça kafedeki Suzan Hanıma baktırdım bende. Kahve+tarot 10 tl ama kısa sürüyor tabi. Beğendim ben. Bakalım bekliyorum söyledikleri çıkacakmı. gamyoncuiremsu

Ben de baktırdım kendisine. Sadece kahve falına baktı.
Dedikleri çıkmadı. Bir de ısrarla çikolatamı beklerim olacak dediklerim diyip durdu.

-tatlicadiarzu-harf olarak tutturdu aklımdaki ismi. 5 gün içinde haber alacaksın dedi bakalım yarın doluyor 5 gün

Cidan kafedeki figene baktırdım çok sıra vardı benden öncekilere uzun baktı yüz ifadelerinden anladığım ve sorduğum kadarıyla herkes memnun kalmış. Bana kısa baktı bi kaç bişey dedi gelecekle ilgili çıkar mı bilmem. Bana biraz genel baktı yani klasik şeyler söyledi. 10 tl ye bakıyor 1 tl de fincana koyduruyor. Akşamın darında gitmiyeceğim diyorum hep de akşam gidiyorum yaaa. Çok yoğun oluyor akşamları strese girdim fal baktırıcam diye. Gerçi kasım ayında olacak dediği bi şeyler var çıkarsa yazarım. Dilek tutturdu ama falın sonuna kadar hiç bahsetmedi ben sordum tutuğum dilekle ilgili bişey demedin die ondan sonra dedi bir iki bişey. Ama dediğim gibi çok kalabalıktı yorgundu bana bakarken.

Figen'in zamanları tutmaz. Dediği şeyler olur ama dediği zamanda olmaz.

kızlar şu saatte fal baktırabileceğim biri var mı eylül ya da yıldız filan bilgisi olan var mı?Ya da numaralarını verirseniz ben sorayım

evet zaten kendiside tarotum iyidir dedi. 10 ay içinde evlenecekmişim boshayallersmile görecez ... Canım bi de betül diye biri var onu biliyormusun tarotçu. O da iyimiş ama 45 tl dedi kafamçokkarıştı şimdilik erteledim bakalım ileride düşünüyorum ona da baktırmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…