Ankara'daki Falcılar

kızlar ben çok fal merakı olan biriyim inanın ne eylül ne yıldız ne mihriye bilmem ne hiç biri güzel bakamıyo hepsi sallıyor mihriyeye gittim ben bekarım onu denemek için yüzük taktım bana dioki 2 çocugun var çok mutlusunuz dio ne alaka ben bekarım nasıl 2 çocugum var hele eylül daha beter siz beni dinleyin size bir öyle bir falcı ismi vericem ki verdiğiniz paraya hiç acımıcaksınız helal olsun diceksiniz ben 2 aydırr ona gidiyorum ismi helin konur 2 sokak masal cafede . ismini duymuştum ama bir türlü kısmet olmamıştı . kadın bekar oldugumu üniversite ismini vekonuştugum çocugun tam ama tam ismini söyledi birde benim sevgilim babası hastaydı hastalıgın ismini bile söyledi çok şaşırdım dedikleri kadar varmış . bu arada bahsettiğiniz fal cafe nin falcılarını araştırdım hepsinin gerçek mesleği garsonluk ve mutfakçılık sakın inanmayın dejavu gül hanıma da gittim bana ters ters baktı sadece 10 dk konştu tabi bu 10 dk içinde telefonları çaldı misafiri geldi öle geçti en sonunda da bu kdr kızım hadi güle güle dedi bana sakın gtmyn paranıza yazık

Masal Cafeye gittim BERBAT ötesiii. Hiçbir şeyimi bilemedi.
Eylül de Yıldız da şimdiyi ve geçmişi bilmekte usta. Geleceği de bekleyip göreceğiz.

Ayrıca bir sürü falcı var isim veren. Mesela Yıldız da isim veriyor direkt olarak. Her şeyi biliyor.
Önemli olan gelecek. İsim bilmek bir marifet değil ne yazık ki.
Diğerlerini bu kadar kötülemenin de manası yok bence.
Ben çok memnun kaldım çünkü. Size elektiriği tutmamış demek ki.
Siz bayıldınız diye herkes de çok beğenecek diye bir şey yok.
Diğerlerini yerden yere vurup birini göklere çıkarmak da ilginç doğrusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eylül de Yıldız da şimdiyi ve geçmişi bilmekte usta. Geleceği de bekleyip göreceğiz.

masal cafede kime gittiniğini biliyomusun canım sen isim verirmisin? hayır yani dolu falcı girip çıktı ordan sen kimden bahsdysn?

tatlım falcı benim geçmişimi bilse ne bilmese ne ben zaten geçmişimi blyrm napıyım geçmişi? önemli olan yakın gelecek

tatlım falcı benim geçmişimi bilse ne bilmese ne ben zaten geçmişimi blyrm napıyım geçmişi? önemli olan yakın gelecek

E ben de ondan bahsediyorum. İsim verdi, onu bildi, şunu bildi diye yazmışsın.
Bunlar şimdiyi gösteren şeyler ve önemsiz. Gelecek önemli olan
.

evet ttlım bencede gelecek önemli aslında ikimizde aynı şeyden bahsediyouz soruma cevap alamadım masalda sen kime gittin

Gittiğim falcının ismini hatırlamıyorum. O kafe hem çok pahalı hem de fal konusunda fos.
İsteyen gitsin tabi. Ben bir daha gitmem.

Gittiğim falcının ismini hatırlamıyorum. O kafe hem çok pahalı hem de fal konusunda fos.

tipini tarif et o zaman . şimdi ttlım bak hem ismini blmysn hemde benim dediğim falcıya aaaaa çok kötü diyosun olmazki böle:) madem bahsettiğimiz kişiler aynı değil o zaman yorum yapma gitmediğin falcı hakkında:)

ha bu arada kızlar tüm ankarayı gezdm bu fal yüüznden neyse bişi daha dicem masal cafede beril ve melek bir seni çalışmışlardı orda sonra çıkmışlar sonra bir arkdım onların anne kız oldugunu söyledi bende cafe sahibine sordum gercekten anne kız mış ve müşterilerine söylemiyorlarmış tabi sölemezler çünkü birine baktırdıgınıza sizi kızına yönelndiriyo sizde otrysnz meğer kızına msj atymş bu kızın şöyle durumları var die tüyo verymş eee müşteride inanıyo aaa bildi die gerçktn verdiğim tüm paralar hram olsn

Senin bahsettiğin falcıya kötü demedim.
Ben burada daha önce de yazmıştım Masal Cafe'ye gitmeyin, bence çok kötü diye.
Onların bana göre tek derdi para koparmak. Bu da benim fikrim. Aynı şeyi düşünmek
zorunda değiliz. Ayrıca burdaki insanları da biz yönetmiyoruz.
Herkes kendi karar verir gideceği falcıya. Masal Cafe'ye toptan kötü diyorum ben.
Hiç verilmez o kadar para. :umursamaz:

Benim gittiğim kadın esmer, cılız bir şeydi.

o zaman şöyle diyelim arkadaşlar tryamour arkadasımız masal cafedeki bir falcıya gitmiş ama beğenmemiş benim dediğim falcı onun gittiği falcı değil. fal baktırmak isteyenlere tek önerim masal cafe konur 2 sokak helin hanım gidin bi deneyin sadece bunu dyrm 2 aydır gdyrm ve çok memnunum

helin hanım 30 a bakıyo ama 30 un hakkını veriyo . çokta şeker bir bayan ya hiç öyle sana kurşun dökiyim filan demiyo. valaha psikiyatrı doktoru gibi sanki çok rahatlatıyo insanı

sen bilirsin canım gitme o zaman. 5 milyona baktır. ben sadece kendi falcımı yazdım dedikleri çıktıgı için kızlara bir yardımım olur diye yazdım ben 30 milyonu veryrm ama helal olsun dyrm sadece helal olsun sevdiğim insanın babası hasta ve bunu sadece ben ve sevgilim blyo . bide ailesi . helin hanım hastalıgın ismine kadar söyledi şok oldum

Son düzenleme:
Dün kaana giderken masal kafenin önünden geçtik. Buyrun buyrun yardımcı olalım die çığırtkanlık yapıyorlardı. Reklam arayışındalar heralde. Buraya sürekli yazanlardan gidip memnun kalan olursa ben de baktırırım. Beren hanım da kadrolu elemanı gibi cafenin herşeyini biliyor.:1ninca:

Herkesin kendi kişisel fikridir biz insanları yönlendirmiyoruz bu çok iyi ya da çok kötü demiyoruz yorumlarımızı sadece güzel baktı olarak yapıyoruz kimseyi kötüleme..
Önemli olan geçmişi bilmesidir herkes gelecek hakkında atıp tutabilir benim geçmişimi söylemeyen falcıya ben inanmam gittigim zaman da özellikle sorarım...

Bir an gitmeyi düşündüm canım ama senin bu yorumundan sonra vazgeçtim senin hislerine güvenirim ben :)

günahımı alıyosun canım sadece bu kdr diyorum :) cafenin herşeyini blmyrmki msjlarımı dikkatlı oku sadece çalışan falcıları blyrm çünkü hepsine gittin mesela berrn ve melek orda çalışıyodu masal cafede hiç bişeyimi bilemediler bi dah amasal cafeye gtmcm dedim ama büyük söledim helin hanımla tanışınca ona fal baktırınca olaylar değişti ben sadece gittiğim falcıları söyledim o kdr fala meraklı olan bir bayan oldugum içn memnun kaldıgım falcıyı anlttım isteyen gider istemeyen gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…