ulaştımMerhaba bende Ankara’da kahve falına bakan birini arıyorum Zeynep hangi Cafe de yeri nerde
gititk
tşk ederim
çok nokta atışı bir kadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ulaştımMerhaba bende Ankara’da kahve falına bakan birini arıyorum Zeynep hangi Cafe de yeri nerde
Canim telefon numarasi var mi telden de bakiyo mu?ulaştım
gititk
tşk ederim
bu Ankara'da bir Falcı mı? Yeri nere acaba? ben meşhur trans Zeynep sanmıştım.ulaştım
gititk
tşk ederim
TELEFONU VARCanim telefon numarasi var mi telden de bakiyo mu?
evet çok 10 numaradır kader abla ben çok kez gittimbu Ankara'da bir Falcı mı? Yeri nere acaba? ben meşhur trans Zeynep sanmıştım.
siz ulaştım gitrik diye Zeynep'i soran birini alıntılamılsınız da başkası anladıpım,alıntılar karıştı herhalde.evet çok 10 numaradır kader abla ben çok kez gittim
20 senedir aynı yerde
telefon için bence özelden yazın çünkü buradan yazmayım
pardon karışmışsiz ulaştım gitrik diye Zeynep'i soran birini alıntılamılsınız da başkası anladıpım,alıntılar karıştı herhalde.
Yeti nerdeulaştım
gititk
tşk ederim
İsmi ne nerdeCanim telefon numarasi var mi telden de bakiyo mu?
O kişi kim numarasını dmden atar mısınızpardon karışmış
bende daha önce ankara gittim kişiden bahsetmiştim
Mihriyenin dedikleri çıkmış mıydı peki size
Bana özelden gönderir misinizBenim var ankarada 2 beğendiğim falcı ama cafelerden ayrılmışlar telefondan bakıyorlar artık. Cafelerde durmuyor iyi falcılaro kaçırıyorlar hemen. 1 beğendiğimiz falcıyo birdahaki gitmemeizde bulamıyoruz. Telefondan bakım sevenler için özelden paylaşırım deneyimlediğim iyi falcıları
Bana da atarmısınız numarayıBenim var ankarada 2 beğendiğim falcı ama cafelerden ayrılmışlar telefondan bakıyorlar artık. Cafelerde durmuyor iyi falcılaro kaçırıyorlar hemen. 1 beğendiğimiz falcıyo birdahaki gitmemeizde bulamıyoruz. Telefondan bakım sevenler için özelden paylaşırım deneyimlediğim iyi falcıları
Benimle de özelden paylaşır mısınız lütfenBenim var ankarada 2 beğendiğim falcı ama cafelerden ayrılmışlar telefondan bakıyorlar artık. Cafelerde durmuyor iyi falcılaro kaçırıyorlar hemen. 1 beğendiğimiz falcıyo birdahaki gitmemeizde bulamıyoruz. Telefondan bakım sevenler için özelden paylaşırım deneyimlediğim iyi falcıları
Banada numarasini atabilirmisin ozeldenBenim var ankarada 2 beğendiğim falcı ama cafelerden ayrılmışlar telefondan bakıyorlar artık. Cafelerde durmuyor iyi falcılaro kaçırıyorlar hemen. 1 beğendiğimiz falcıyo birdahaki gitmemeizde bulamıyoruz. Telefondan bakım sevenler için özelden paylaşırım deneyimlediğim iyi falcıları
Hiçbir dediği çıkmamıştı. Bomboş