- 25 Nisan 2023
- 95
- 62
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çıkmadı kendisinin hiçbir dediği pek tavsiye etmem açıkçasıKızılay'daki falcı tuana nasıl, dedikleri çıkıyor mu bilen var mı acaba? (ismi tuana mı tuanna mı bilmiyorum ama)
Yasemin olan mı kızıl saçlı Şehrazat o değilse no alayım mıbana numarasini atabilir misiniz aylardir kendisini ariyorum numarasini degistirmis sanirim
merhaba bana ozelden yazabilir misinizBenim var ankarada 2 beğendiğim falcı ama cafelerden ayrılmışlar telefondan bakıyorlar artık. Cafelerde durmuyor iyi falcılaro kaçırıyorlar hemen. 1 beğendiğimiz falcıyo birdahaki gitmemeizde bulamıyoruz. Telefondan bakım sevenler için özelden paylaşırım deneyimlediğim iyi falcıları
İlettim size bilgilerinimerhaba bana ozelden yazabilir misiniz
Fala inanma falsız kalmaevt izmir var istanbul var ankarada olsun malum birsürü fal kafe var hangileri ii paylaşalaım:))
Cemile’ye baktırınArkadaşlar şimdi birine sordum o da sürekli Fikriye'ye baktırırmış ve ondan çoook memnunmuş. Şimdi aklım karıştı Fikriye mi Mihriye mi sanırım farketmez. İkisi de iyimiş.CADIARZU
Cemile’ye baktırın
Mihriyenin dedikleri çıkmış mıydı peki size14 sene önce yazdığım mesaja yorum yapmışsınız.
Ankarada üniversite okurken fal baktırırdım.
Artık asla parayla baktırmıyorum. Çevremde varsa eğlencesine bakan ona baktırırım.
Paralı fallar boş genelde. Umut taciri neredeyse hepsi. 30 kişiye baktırsanız tutturan 1 tane falan çıkar.
Karşıma çoktı dayanamadım 14 yıl sonra :))14 sene önce yazdığım mesaja yorum yapmışsınız.
Ankarada üniversite okurken fal baktırırdım.
Artık asla parayla baktırmıyorum. Çevremde varsa eğlencesine bakan ona baktırırım.
Paralı fallar boş genelde. Umut taciri neredeyse hepsi. 30 kişiye baktırsanız tutturan 1 tane falan çıkar.
Bana bilgilerini mesaj atarsanız sevinirimBenim var ankarada 2 beğendiğim falcı ama cafelerden ayrılmışlar telefondan bakıyorlar artık. Cafelerde durmuyor iyi falcılaro kaçırıyorlar hemen. 1 beğendiğimiz falcıyo birdahaki gitmemeizde bulamıyoruz. Telefondan bakım sevenler için özelden paylaşırım deneyimlediğim iyi falcıları
Bana bilgilerini mesaj atarsanız sevinirim
Merhaba ışıla veya hülyaya ya da gamzeye ulaşabilir miyiz?
Merhaba bende Ankara’da kahve falına bakan birini arıyorum Zeynep hangi Cafe de yeri nerdeIşıl artık bakmıyor diye biliyorum Hülya hanımın telefonu yok bende maalesef lakin hayatımda şuana kadar olan her şeyi bilmiştir
Tek bir şey kaldı bakalım
Maria bende son oldu ki
Bir de Zeynep var onu tek geçerim
Söyledikleri oldu
İlk başta anlayamadım ben
Merhaba bende bi no var ama cevap vermedi özelden yazayım isterseniz aynı kişiden mi bahsediyoruz kiselam kızlar
ankarada superisi telefonunu bilen var mı?
kader hn