- 20 Şubat 2010
- 32.903
- 6.255
- 773
falcının adı eylül ankara cafede bakan, onun söledikleri hiç çıkmadı
mihriye,yıldız,eylül hepsine baktırdım.hiçbirinden memnun kalmadım,bugün catik1984 ün dediği nilüfere gideceğim,sonuçları yazarım.
tunalıdaki, bahçelidekilerinde hepsinee gittimmm..
sorun söliyim.
Hiçbir dedikleri çıkmadı mı sana mihriye, yıldız ve eylülün?
Aralarında çok iyi olduğunu düşündüğün, dedikleri çıkan var mı?
Benim bir falcım vardı adı Figen kapalıydı onu duydun mu hiç?
Bilen, gören varsa bilmek istiyorum...
yahu bir kaç gün girmedim nete neler olmuş nilüfer kim açık adresi yani en azından bina numarasını bilsek birde tunalıda bir mantıcıda bakan bir bayan varmış onu tanıyormusunuz catik1984
ben yıldızıda bilmiyorum bu arada kesinlikle bir tarihde tutmadı diye kötü falcı demek mümkündeğil opsiyonu olmalı tarihleri önce yada sonrada olabiliyor tabi bağlantıyıda kişi kendisi kurmalı o aklından başkasını geçiyor ama faldaki bazen başka biri olabiliyor fal baktıran bunun değerlendirmesini kendi yapmalı bence başıma geldiDDD:teytey:
DOGANCAY onu da listeme ekliyorum.
Valla aslına bakarsan çoğumuz fallardan sonra mutlu ayrılıyoruz ama önemli olan dediklerinin çıkması.
Bakalım artık.
söylediklerinden biri bile yanlış değildi ve en önemliside benim ekim ayında bir beklentim vardı kadın 10.ay senin için önemli dedi beklentimin ne olduğunuda söyledi ve sonucun ne olacağınından bahsetti faldan tatmin olunca niyetimi bozdum acaba tarotdamı baktırsam dedim kadın hiç gerek yok baktırmana falın çok net çıktı dedi başkası olsa sırf para kazanmak için bakayım derdi o yüzden tuttum kadını tafsiye ederim cnm.ama yanlış anlamayın tanıdığım felan değil formda en fazla yazan sen olunca önermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?