Ankara'daki Falcılar

O adını hatırlayamadığınız kadın nasıl biri peki?
Bari tipten tanıyalım. bilmiyorumkismile

ermeni kadını soruyorsanız beyaz tenli siyah saçlı bir bayandı boynunda aldın zincirleri kolyeleri çoktu kolundada bileklikleri çoktu sevimli güler yüzlü bir bayandı kafenin ismi arka bahçe ankara cafenin tam karşısındaymış dün gittim ankara kafeye ama çok müşterisi vardı bugüne randevu aldım bakalım inşallah beklediğime değer

kızlar fal kafede aydın varmış gittiniz mi hiç ona,arkadaşlardan duydum çok iyiymiş ama kararsız kaldım belki burdanda biri gitmiştir?

fal kafe aydın evet iyi ama tarota bakmıyor iskambile bakıyor farklı bir kart açışı var yanınızda ilişkiniz varsa yanınıza onun fotoğrafınıda alın fotoğrafdanda yorum yapıyor

O kadar doluyor muymuşş??:1shok:
Ben şanslı bi güne denk gelmişim demek ki.
1 kişi vardı sadece.
Yorumlarınızı bekliyoruz. Umarım beğenirsiniz. :hulya:

canım ben yiğidin hakkını veririm yıldızdan çok memnun kaldım ben pek çok kimsenin söylemediği şeyleri söyledi yok böyle değil diye ısrar ettiğim bir şeyin bile aksini söyledi ve ben 1 hafta içinde olayın onun dediği gibi olduğunu öğrendim sadece gelecekle ilgili söylediği birşey artık imkansız gibi geliyor dedim cumartesiden beri de yana yakıla telefonda ona ulaşmaya çalışıyorum o dediğini öğrenince neyse bugun akşam konuşacaz gerçi dün levent moralimi düzeltti ama bakalım yıldız konuyla ilgili ne diyecek
bizim onunla frekansımız tutuyor tek söyleyebileceğim bu ama kötü diyenlerin de neyine kötü dediklerini bilmek gerek
benim de birşeyin sonuçta istediğim gibi olmadığını söyledi ama ben msırf istemediklerimi söyledi diye kötü diyemem ki

Peki alevko Levent Yıldız'ın dediğinin tersini mi söylüyor?
Yine kafan mı karıştı? :S
Yine fala gidesim var Ramazan gelmeden. ://

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar eylül e gittim. öncelikle belirteyim ben öyle çok fazla cafe dolaşmış biri değilim sadece 1 kez rukiye ye gitmiştim ki o zamanlar da inanmazdım bu fal işlerine filan ama öyle şeyler söylemişti ki aradan 2 yıl geçti hala söylediklerinden çıkanlar oluyor. çok şaşırmış ve bir daha gitmeye çekinmiştim. ardından arkadaşlar arasında bile uzun süre geyiğine bile fala baktıramadım düşünün siz yani.
burada yazanları okuyunca da eylül hanıma gitmeye karar verdim. burdaki herkesin beklentileri ve elektriği farklıdır o yüzden birine iyi gelebilecek bir fal bir diğeri için çok berbat bir yorum olabilir. ama eylül hanımla ilgili genel olarak görüşlerim çok sıcakkanlı çok samimi bir sohbet olduğudur. kendisi sanki benim için para karşılığı bir iş yapıyormuş gibi değil de yakın bir arkadaşımla sohbet ediyormuşum hissi uyandırdı ve hiç gerilmedim. güle- oynaya bi 40 dak geçirdim. söylediklerine gelince genel bir portre çizdi ve doğru şeyler söyledi. benim için önemli olan iyi-kötü herşeyi söylemesi idi, söyledi de. kısacası eylül hanımın kendisinin de dediği gibi bu iş bir frekans işi. artık ben de buna inandım. yani herkesle her zaman tutmayabilir bu frekans. bir de her iş mutlaka para için yapılır ama sırf laf olsun da para alayım gibi dertleri olmayan insanlara gitmek lazım sanırım. sonuçta bu da bir piyasa işi. arz-talep meselesi var.
özet geçmek gerekirse ben sanki bir psikologla görüşmüş gibi huzurlu çıktım eylül hanımın yanından o yüzden gelecekle ilgili söylediği olumlu-olumsuz şeyler olur mu olmaz mı bilmiyorum da. önemli olan "aman keşke de gitmeseydim noldu şimdi" demeden ordan ayrılmamdı.

Ozlem_ozi Rukiye nerede? Kahve mi bakıyor, tarot mu yoksa her ikisine birden mi?
Fiyatı nedir? Bilgi verir misin?

eylül çok sıcak sevimli bir bayan ne söyleyecekse söylüyor çok net, verdiği bir iki tarih var onu bekliyorum ama şu anı ve çevremdeki insanları olayları bildi bakalım inşallah diğer söyledikeride çıkar bu arada rukiye kim nerede levent kim ? buarada ermeni kadının ismi ebru arkabahçede kartını buldum bugün :))

Son düzenleme:
Tryamour;
rukiye fal cafede. tarot bakmıyor. sadece kahve falına bakıyor ve çok da uzun bakmıyor. 10 belki en fazla 15 dakikadır. ama söyledikleri cıkıyor çoğunlukla. isim bilme konusunda oldukça iyi. fiyat en son 20 tl diye duydum arkadşlarımdan.

ancak rukiye den randevu almak gerekiyor sanırım. zira arkadaşlarım artık sıra bulmakta bile çok zorlandıklarını söylemişlerdi ne kadar doğrudur bilemem ama randevu ile gitmek konusu eskiden beri vardı.

Evet şu anı çok iyi biliyor. Gittiğim falcılar içinde şimdiyi en iyi bilen o oldu.

Ermeni kadına randevuyla mı gitmek gerekiyor? Bana telefonunu özelden atar mısınız?
Arkabahçe nerede?

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim. Listeye ekledim bunu da.

yalnız rukiye en sonda "herhangi bi sorun var mı" diye de soruyor. unutmamanız için bi yerlere not edip sorun derim. insan orda unutuyor çünkü. bir de iyi dinleyin söylediklerini, ufak ayrıntı gibi gelen şeyler bile sonradan aklıma takılmıştı benim. hiçbir söylediğini kaçırmayın. erken saatlere alın ki yorgun olmasın. 16:00 gibi başlıodu bakmaya.
burda yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. bende merak ediyorum şimdilerde nasıl olduğunu.

eylülün sıcak kanlı arkadaş gibi olduğuna katılıyorum bana da geçmişle ilgili çoğu şeyi bildi ama gelecek için söylediklerinden henüz çıkan olmadı birşey için en geç 17 ağustos dedi bakalım olup olmadığını söylerim bir iki şeyi de geçmiş ve bugün için bilemedi
bir de şu var bazı falcılardan evet mutlu çıkıyorsun ama önemli olan çıkıp çıkmadığı boşu boşuna umutlandıran çok falcı var izlenimim o ki eylülün olmayacak dediği hiç kimse yazmadı buraya bugune kadar,olacak dediklerinin olduğunu da tabi istanbuldada öyle çok falcı var sevindirip yolluyorlar ama dedikleri olmasa da sırf moral olsun diye gidiyorsun

Eylül'ün söylediklerinden ikisi çıktı. Küçük ayrıntılardı. Ama dediği gibi oldu. Asıl istediğim şey için Ağustos sonu gibi demişti. Bekliyorum bakalım. Umarım onun dediği gibi olur...Ya da hayırlısı ne ise o olsun.

Çok sevdiğim bir şairin güzel şiirlerinden biri. Buraya da yakışır yani...

FAL
Olacaksa olmaz da, olmayacaksa olur,
Kiminin yazısı o, kimininki de budur.

Kimi ardından koşar, yetişir zamanında,
Kiminin önündedir birdenbire yok olur.

Kimi bir yerdedir der, o gelir oralardan,
Kimi bildiği yerde bildiğini unutur.

Biri oraya gider, o orada bilerek,
Biri hiç anlamadan yoluna çıkar durur.

Kimi aradığını yitirir aradıkça,
Kimi de arayandır, aranan onu bulur.

Özdemir Asaf

Alevko'nun da dediği gibi Eylül'ün herkese duymak istediği cevaplar vermesi ilginç biraz.
Herkes derken buradaki üyeleri kastediyorum.
Gerçi bana 'olumsuz bir şey olsa söylerim' demişti ama bilemiyorum bekleyip görürüz.

Özdemir Asaf güzel yazmış. boshayallersmile

inşallah söyledikleri gerçeklerdir ama hiç sanmıorum bana birlikte su kenarına tatile gideceksiniz falan dedi
hiç oyle bir durum olmadı ama benim öyle bir beklentim vardı belki sadece beklentilerimizi bilip ona göre yorum yapıyordur ay ne bilim bayılacam yakında
hayırlısıyla şu olay bir sonuçlansaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…