O adını hatırlayamadığınız kadın nasıl biri peki?
Bari tipten tanıyalım. bilmiyorumkismile
kızlar fal kafede aydın varmış gittiniz mi hiç ona,arkadaşlardan duydum çok iyiymiş ama kararsız kaldım belki burdanda biri gitmiştir?
ermeni kadını soruyorsanız beyaz tenli siyah saçlı bir bayandı boynunda aldın zincirleri kolyeleri çoktu kolundada bileklikleri çoktu sevimli güler yüzlü bir bayandı kafenin ismi arka bahçe ankara cafenin tam karşısındaymış dün gittim ankara kafeye ama çok müşterisi vardı bugüne randevu aldım bakalım inşallah beklediğime değer
Ziraat çok yararlı oldu yazdıklarınız.
Yıldız'a ben de gideyim gideyim dedim ama bir türlü gidesim gelmedi.
Siz de çok kötü olduğunu söyleyince etkiledi beni.
Zaten Alevko da pek memnun kalmadı sanırım Yıldız'dan.
Bahsettiğiniz diğer isimleri değerlendiricem. :)
Kafe Ankara Sakarya Caddesi'nde. Ordaki bir büfeye sorun gösterirler zaten.
Bir binanın 2. katıydı sanırım.
eylül çok sıcak sevimli bir bayan ne söyleyecekse söylüyor çok net, verdiği bir iki tarih var onu bekliyorum ama şu anı ve çevremdeki insanları olayları bildi bakalım inşallah diğer söyledikeride çıkar bu arada rukiye kim nerede levent kim ? buarada ermeni kadının ismi ebru arkabahçede kartını buldum bugün :))
Tryamour;
rukiye fal cafede. tarot bakmıyor. sadece kahve falına bakıyor ve çok da uzun bakmıyor. 10 belki en fazla 15 dakikadır. ama söyledikleri cıkıyor çoğunlukla. isim bilme konusunda oldukça iyi. fiyat en son 20 tl diye duydum arkadşlarımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?