200 lira nedir ya bunlarda iiyice abarttılar. Peki nasıl iyilermi verem gerçi o parayıdaben fikriye ile örüşüorum 200tl tlfda bakıo ızmıre tasındı
200 lira nedir ya bunlarda iiyice abarttılar. Peki nasıl iyilermi verem gerçi o parayıda
Yüksel caddesi üzerinde bir Halide izzet veBahsettiğiniz Sinem, Milaz Cafedeki kız mı?
Ben de hep fikriyeye baktirirdim ankaradayken. Sonra taşındı dediler ulaşamadım. Ben gayet memnundum. Dedikleri oluyordu ama zaman tutmuyordu. 3 hafta 3 ay diyorsa 5-6 ay belki daha geç oluyordu ama o sorun değil bence. Nasıl ulaşabilirim kendisine. Telefonunu özelden yazabilir misin bana rica etsemben fikriye ile örüşüorum 200tl tlfda bakıo ızmıre tasındı
aaa ciddi olamazsınn canımm benımmm sen kurtarayım derken kendınımı yaktı kadın sozde .."ben cok gücluyum, benden güclusu yok" diyen bu kadin güya bana musallat olan bir hocadan beni kurtarmak icin faldi, kursundu vs binlerce lira alip, ayni zamanda o adami facebookta bulup sevgili olmus. hani senden guclusu yoktu medyum sevilay sıla? zoru gorunce dayanamiyon.
Ya bu bizim bildiğimiz Sıla mı anlamadım ?????"ben cok gücluyum, benden güclusu yok" diyen bu kadin güya bana musallat olan bir hocadan beni kurtarmak icin faldi, kursundu vs binlerce lira alip, ayni zamanda o adami facebookta bulup sevgili olmus. hani senden guclusu yoktu medyum sevilay sıla? zoru gorunce dayanamiyon.
Tamam yok değil bende bizim Sıla sandım. :) Geçmiş olsun bu aradasarı boyalı uzun saçlı, kara kaşlı, 30lu yaslarda, burnuna hızma takan, kısa boylu kilolu bir kadın. diğer sılayı bilmiyorum aynı mı degil mi
Aratıyorum bulamıyorum ne yazıcam. Nasıl yorumlar iyimi kötümü.Baharla ilgili bu forumda yorumlsr var
Daha önceki yorumlarda bahsedilen bi sinem var burda yeri sakaryada kotonun ordaymış aynı sinem mi acaba yoksa farklı kişiler mi?Yüksel caddesi üzerinde bir Halide izzet ve
Duru göz fal yazıyordu. 3.kat. Gidip gitmemek size kalmış. Beni her daim şaşırtmıştır
Teşekkür ederim peki o sineme gittin mi biliyo musun?Farklı kişiler canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?