Ankara'daki Falcılar

ben fikriye ile örüşüorum 200tl tlfda bakıo ızmıre tasındı
Ben de hep fikriyeye baktirirdim ankaradayken. Sonra taşındı dediler ulaşamadım. Ben gayet memnundum. Dedikleri oluyordu ama zaman tutmuyordu. 3 hafta 3 ay diyorsa 5-6 ay belki daha geç oluyordu ama o sorun değil bence. Nasıl ulaşabilirim kendisine. Telefonunu özelden yazabilir misin bana rica etsem

sarı boyalı saçlı, kilolu, burnu hızmalı, otuzlu yaşlarda Sevilay Sılanın hangi kafede oldugunu, telefonunu ya da adresini bilen bana özelden yazabilir mi? (kesinlikle uzak durun dolandırıcı gibi birsey) onunla daha önce sıkıntı yasayan ya da çok para kaptıran varsa bana özelden yazarsa sevinirim.

"ben cok gücluyum, benden güclusu yok" diyen bu kadin güya bana musallat olan bir hocadan beni kurtarmak icin faldi, kursundu vs binlerce lira alip, ayni zamanda o adami facebookta bulup sevgili olmus. hani senden guclusu yoktu medyum sevilay sıla? zoru gorunce dayanamiyon.

aaa ciddi olamazsınn canımm benımmm sen kurtarayım derken kendınımı yaktı kadın sozde ..

Aslında kızlar hani mahallelerde ya da köylerde kendi evlerinde bakan reklam yapmayan teyzeler olur ya onlar en güzeli. Cafelerdekiler hep para tuzağı. Bi umut baktiriyiruz işte. O teyzelerden bulup toplaşıp gidelim

Ya bu bizim bildiğimiz Sıla mı anlamadım ?????

sarı boyalı uzun saçlı, kara kaşlı, 30lu yaslarda, burnuna hızma takan, kısa boylu kilolu bir kadın. diğer sılayı bilmiyorum aynı mı degil mi

sarı boyalı uzun saçlı, kara kaşlı, 30lu yaslarda, burnuna hızma takan, kısa boylu kilolu bir kadın. diğer sılayı bilmiyorum aynı mı degil mi
Tamam yok değil bende bizim Sıla sandım. :) Geçmiş olsun bu arada

Bu arada kızlar konur daki Bahar ve Gizemi tanıyan varmı nasıllar? Ben baktırdım beğendim ama bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…