• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankaradaki en iyi sürücü kursu hangisi ?

yefens

Küçük sevgilim :)
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
635
405
133
39
Ankara'da olup ehliyet alacak olan bayanlar kurs tarvsiyeleriniz nelerdir. Sürücü kursuna gidenler,kurstan memnun kalanlar iyi bir kurs adını duyup tavsiye edenler burada toplansın.

Son düzenleme:
Ben epey bi araştırdım Fiyatlara falan baktım Kızılayda çalıştığım için işyerime yakın kurs bulmak zorundaydım. Eşimkendi Ehliyet aldığı kursu tavsiye etti.
ehliyet için yapılan masraflar= 300 tl kurs parası + 105 tl sınav ücreti + 380 tl Emniyet Müdürlüğüne ödenecek tutar

Sürücü kursu fiyatları değişiyo mesela kurs ücretinin içinde 10 saat direksiyon dersi var. özel ders almak istersen fiyat daha da artıyo. Ben yeni kaydoldum daha dersler başlamadı. Sınav 30 Haziranda olacakmış. Hakkımda hayırlısı artık. Araba kullanmayı çok istiyorum kazasız belasız alırım inşallah :9:

Benim dersler başladı akşamları saat 6 da başladı bu gün 4. gün olacak. şimdilik memnunum gayet iyi davranıyorlar.

Etlik sürücü kursundan nihayet kurtuldum.Bu kadar ciddiyetsiz,öğrencisine saygısız kurs görmedim.Bırakın normal dersleri sınav için özel ders almak istedim onu bile organize edemediler.Kendi hocamla çalışamadım.İki saati ise kendileri iptal etmişler bana haber verme zahmetinde bile bulunmadılar.Ders saatinde öğrendim iptal ettiklerini.Sınavdan iki gün önce hem de.Asla öğrenciyi sınav tarihi,belge gibi şeyler için aramazlar.Biz sizi ararız derler ama hiç aramazlar.Eğer arayacaklar diye beklerseniz sınav bile kaçırırsınız.Hocalar iyiydi ama yönetim berbat.Tekrar tekrar çok şükür kurtuldum diyorum.Şimdi 30 saat özel ders almak için özel hoca ya da kurs bakıcam.

kızlar mrb. gerçekten de bildiğiniz iyi bi sürücü kursu var mıdır ankarada.? ben bu konuda hiçbi şey bilmiorum ve 0dan başlayacağım malesef :(

Kızılay da nalet olası bir kurs var adı AS POLAT SÜRÜCÜ KURSU diye hocaları tam bir piskopat hiç bir şeyden anladıkları yok bir sürü paramı yediler iyice araştırın öyle yazılın ama buraya yazılmayın derim

Back
X