Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Ankara'da zeka geliştirici oyuncak ve kitaplar!

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

esenruzgar

Bitti ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
3.477
7
316
İstanbul
Arkadaşlar ben 10.5 aylık bebeğim için zeka geliştirici oyuncaklar ve kitaplar almak istiyorum.
Hem de kendimin de alıp okuyabileceği bebek/çocuk eğitimi vs. tarzı da kitaplar arıyorum.
Ankarada olanlardan yardım istiyorum. Çıkıp alacağım, fazla da vaktim olmuyor. İnternet üzerinde var ama onları inceleyemiyorsunuz.
Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz lütfen.

Keklikpınarı caddesi üzerinde bi oyuncakçı var pediko diye. Hem kitap hem de bol miktarda tahta oyuncak var.Fİyatları çok uygun %20 indirim yapıyorlar.

Dost kitapevinin Ataç-2 sokakta dağıtım bürosu var.Dostta olan tüm kitapları %20 indirimli alabilsin oradan. Ben genelde burayı kullanıyorum.

Bİr de D&R 'da çok bol çeşit var.

Önerilerin için teşekkür ederim canım. D&R'da oyuncak da var mıdır acaba? Eşim kitaplara bakacak ordan inşallah.

Son düzenleme:
Merhabalar :)

Bizim de Neşeli Saklambaç diye bir kitabımız var, Pearson Education Yayıncılığın kitabı, D R ya da Dost Kitabevinde satıldığını biliyorum ama muhtamelen diğer kitapçılarda da vardır..

Her sayfada bir hayvan gizli, ve kapaklar açılınca o hayvanın sesi geliyor..Benim kızım 8,5 aylık ve bu kitaba bayılıyor herkese tavsiye ederim..Küçük sayfaları açmaya çalışırken o yırttı ben bantladım derken şimdi çok güzel sayfa çevirmeyi bile öğrendik

Neşeli saklambaç kitabına da mutlaka bakacağım bir başka gittiğimde inşallah.
Bugün hem babası hem ben D&R'a baktık. Yeni kitaplar aldık. Kavramlar kitabı var hayvanlar diye. Köpek, kedi, kuş sesleri var bir de bunlarla ilgili masal kitabı.
Bir de hem Evim, hem Hayvanlar ile ilgili yumuşak küçük resim kitabı almış babası.
"Bebiş meyveleri öğreniyor" kitabını,
bir de "İlk adımlar dizisi" almış (onda da birsürü şekiller var). Meyve, eşya vs.

Bugün oyuncak alamadım ama. Lego almayı düşünüyorum ama henüz oynayamaz. Doktor önerdi ama bilemiyorum erken mi acaba diye.

Legolar genelde 2 yaşından sonra başlıyor ama onların daha ufak bebekler için büyük bloklardan, parçalardan oluşan versiyonları var yanılmıyorsam. belki başka markalarda da benzerleri vardır. ben küçükken legolarla oynarken resmen mutluluktan çıldırırdım, istediğin herşeyi gerçekleştirebileceğin, hayal gücünü müthiş geliştiren bir dünya sunuyorlar. kendi bebişime de alacağım biraz büyüsün de. bence her çocuk lego oynamalı :)

Doktor 2 yaşın legosunu tavsiye etti zaten. Şuanda 1 yaşında. Ben de legolarla büyüdüm ve inanılmaz faydası var zeka geliştirme ve hayal gücü konusunda.

iş bankasının kitapları var harika. sakaryada iş bankası varya büyük onun arkasında küçücük bi yer.

d r larda o kadar pahalıki bu kitaplar buradaki fiyatlarda çok güzel kitaplarda. iş bankasında çalışan tanıdığınız varsa %40 indirim var. tavsiye ederim.

e bebek mağazasına bakabilirsin çok güzel oyuncaklar ve kitaplar oluyor. yeri çukurambarda
internettende sipariş verebilirsin ben ankarada çukurambarda oturduğum halde bazen internetten sipariş veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…