- 30 Ocak 2015
- 18.045
- 15.943
- 29
Keciorende bulablrsn çok rahatliklaKızlar kısaca anlatayım Doğuda gorev yapıyorduk tayinimiz cikti esimin gorev yeri Beştepe ve her yere servisi var benim gorev yerim aydınlık evlerin arka taraflarında Gunes evler var orada simdi biz baktık kiracilik zor kredi çekip 170 binlik falan bi ev alalım diyoruz bize bu fiyata ev bulabileceğimiz Yaşanılacak bi semt onerirmisiniz Gidiş Gelişimi de düşünerek Ankaralı degilim hic fikrim yok ;(
Cumartesi pazarına yakın.binnaz ege anadolu lisesinin arkası.ev güzel ama komşular tuhaf..balgatın neresinden aldı cidden cok merak ettim
Peki Ali Ersoy Mahallesi sizce nasıl bi yer yaşanırmi dersinizaliersoy mahallesi güneşevlerden birazdaha uygundur oraya bakabilirsiniz
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ;( tanıyın falan diyorsunuz ama inanin ev taşımak kolay bisey degil ayrıca gelen para Öylece gidiyor istiyorum ki biraz yatırım yapabilelim insallah yolumuz acık olur da iyi insanların oldugu guzel bi yerden ev alabiliriz kızlarzaten yeni Evliyim ve saçma sapan bir yıl geçirdim insallah bundan sonrası guzel gecer ve Ankara bize iyi gelir insallah
Mardin'den geliyoruz cnm insallahHakkinizda hayırlısı olsun inşallah. Nerden geliyorsunuz bilmiyorum ama ankara da yaşamaktan memnun kalacağınizi tahmin ediyorum.
elbette yaşanır güneşevlerin yakınındaPeki Ali Ersoy Mahallesi sizce nasıl bi yer yaşanırmi dersiniz